Nejste přihlášen/a.
Dobrý den já mám TV s full HD a soused má TV s HD ready.Přijímáme společně signál s pozemním vysíláním ze všech multiplexů.Z multiplexu 4 jde čt 1HD a nova HD.Mě to v HD jde ale sousedovi jde jen zvuk ale obraz ne.Poradíte někdo v čem je problém?
doplněno 12.01.13 20:42:TV jsem kupoval cca 2 měsíce zpátky a soused asi 7 měsíců.Jen pro upřesnění.Obě dvě jsou ledky.
Tak vám děkuji za odpovědi já mám v TV jen MPEG-4 ale soused má MPEG-2/MPEG 4.Tak jsem pochopil že musí mít set top box s HD.Je to tak?Děkuji
Nevím jestli je to nesmysl ale když jsem kupoval TV tak mi bylo řečeno že TV má jenom MPEG-4 protože tam měli tu samou ale ta byla levnější kvůli tomu že měla ještě MPEG-2/4.Takto mi to bylo řečeno.Tak nevím.
doplněno 12.01.13 20:53:TV mám tady
Takže to jsou jen vaše (všech) dohady. Dokud nebudeme vědět přesný typ TV, tak musíme věřit tazateli nebo hádat.
doplněno 12.01.13 20:56:Vaší TV máme, tak ještě typ té sousedovy...
Nevím, moná něco takového platilo kdysi dřív, nyní o tom silně pochybuju. Mám Panasonic starý cca 3 roky, nic takového při ladění dělat nemusím a HD kanály mi normálně naladí.
doplněno 13.01.13 11:55:Zkrátka, dokud se nedozvíme přesný typ sousedovy tv, nemá asi cenu to řeit. I kdy i já jsem na 100% přesvědčený, e je problém v absenci MPEG4 tuneru.
TV má telefunken 82 cm přesný typ nevíme nemůe najít papíry ale i tak vám děkuji .V menu nastavení pro HD není tak to asi nemá.
je pravda, e TV stará cca 7 měsíců by ji měla standardně obsahovat Mpeg4 tuner tudí umět zobrazit HD příjem. Problém v HD mám často, e je slabý nebo nevím proč rozkolísaný (co se týče síly) signál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.