Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se scart

Od: davec odpovědí: 2 změna:
Dobry den ,mam problem na moji tv mam jeden scart a k nemu pripojene video.Koupil jsem dvd prehravac a scart rozbocovac.Ze zacatku slo vse dobre ,ale asi po tydnu se i pri vypnutem dvd ztracel obraz i zvuk,kdyz jsem poustel video pres AV.Kdyz vytahnu scart kabel z rozbocovace od dvd ,tak je to ok ,ale jakmile to vratim chyba se opakuje.Nekdo mi poradil ,at z jednoho plnohodnotneho scart kabelu udelam jednoduchy ,ale nevim jak.Poradte prosim i jinou radu.Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tak mě napadá, že jestli to dřív fungovalo a pak zničeho nic přestalo, tak by mohl být problém v kotaktu v tom scartu. Nebo jestli je tam nějaký přepínač, tak tam. Rozebrat, zkontrolovat, přeletovat, nastříkat Kontaktolem.
Zkus ještě přehodit kabel od DVD a Videa. Pokud to přestane, je chyba v kabelu. Když ne, bude to v rozbočovači.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]