Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nemáte někdo skušenosti s účtem u iTunes? Vím že mnoho lidí si založilo US účet a složitě nkupuje Grift Vouchers. To jak jsem ale četl pro účet v ČR není možné a v mnoha článcích je uvedeno že musí být pro registraci americká karta. Ty články byly ale cca z roku 2009 a za tu dobu se snad pár věcí změnilo. Chtěl bych se zeptat zda má někdo s nákupem v iTunes zkušenosti a jestli jde například používat již i české platební karty, VISA a podobně. Děkuji
Je česká verz itunes a lze využít i českou platební kartu pro nákup ale nejde koupit hudba pouze aplikace pro Ios zařízení a spol hudba lze koupit pouze s US účtem což jde ochcat paypalem či jak... pokud chce člověk nakupovat tak se asi vyplatí udělat czech účet ale rozloučit se s nákupem hudby anebo mít US účet kupovat hudbu a mít hlavně přístup k většímu obsahu jak hudby ta app a vůbec všeho..US store nabízí obsah v nejširším záběru..
Hudba-US účet..
App pro iphone,ipad, mac lze mít i český ideál je US...
S hudbou se to hned tak nezmění protože české zákony ohledně prodeje hudby a spol jsou proti apple a jsou velké pochyby že to bude někdy jinak..
nevíte náhodou jak je to s nahráním do iphone když aplikaci koupíte, jak se to dělá, mě se zobrazila v seznamu ale nahrát nejde, + nevím jestli je to náhoda ale přišel mi tenhle email a já jenom doufám že to nemá s iTunes nic společnýho. Ta zatracená aplikace směla stát 3,99$ a žádnejch 447
Thank you for ordering from Puremobile Inc.
This message is to inform you that your order has been received
and is currently being processed.
Your order reference is 31101.
You will need this in all correspondence.
This receipt is NOT proof of purchase. We will send a printed
invoice by mail to your billing address.
You have chosen to pay by credit card.
Your card will be charged for the amount of 447.00 USD
and "Puremobile Inc." will appear next to the charge on your statement.
Your purchase information appears below in the file.