Nejste přihlášen/a.
Mám dotykový telefon t-mobile MDA compact IV, ale nedávno se mi rozbil displej takže nesvítí a není na něm nic vidět, jinak je mobil funkční. Nechtěně jsem ho vypnul tím pádem ho už nezapnu, jelikož nemohu napsat PIN. SIM kartu jsem si dal do jiného telefonu, ale na SIMkartě nemám ani jedno číslo, tudíž jsem nyní takřka nepoužitelný. Vše mám v dotykovém telefonu. Poraďte mi prosím jak ty všechny čísla z telefonu dostanu? Děkuji za odpověď.
Jak víte, že je mobil funkční, když na display není nic vidět? jen nefunguje podsvícení displaye? dotyková vrstva funguje?
Zkusil bych zadávání PINu SIMky zrušit v jiném telefonu, abyste poškozený mohl zapnout bez použití PIN? Nebo máte navíc zamčené zařízení? Na druhou stranu, k čemu to bude, že mobil zapnete, když na display stejně nic neuvidíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.