Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer...Tak jsem dneska opět dojela na to,že rodiče se mají poslouchat...S přítelem si píšem sms snad nonstop a muj dotykáč to už nevydržel a rozhodl se,že na dotyk reagovat nebude..A když už,tak fungujou jen některý písmenka. Má s tím někod nějakou zkušenost prosím? Je oprava drahá? Předem děkuji
Doplňuji typ telefonu,na to jsme tedy zapomněla. Je to LG GD510. Nejhorší je,že telefon je objednaný z internetu,takže to bude kapku složitější. Ale záručák mám ještě na rok,tak to tam asi pošlu a uvidíme...A děkuji za odpověď
to bude asi nejlepší. Pokuste se najít internetový obchod na kterém to bylo kupované a podívejte se, jak postupovat v případě reklamace. Není zač
Jen upozorňuji, na co už hodně lidí dojelo - nezapomeňte si zálohovat data. Jinak mně nefungoval u jiného typu LG touchpad a v záruce mi ho v e-shopu vyměnili. Ten nový zas pro změnu nevibruje, ale to už je jiná kapitola
Data jsem si zálohovala a hodila si vše pro jistotu do počítače. Už jsem taky tímto přišla v jednom mobilu o vše. Koukám že LG jsou docela poruchový...A vibrace,to je taky špatný...Alespoň já je hodně používám ve škole,abych byla po ruce...:D Takže LG už asi ne...Ta nokie je taková osvědčená...
Máme podobné zkušenosti
Taky jsem přišla o data a LG jsem reklamovala. U nového touchpadu mi nejdou vibrace, ale už jsem nestihla reklamovat. Takže na ulici mobil neslyším a doma ho mám kvůli prckovi skoro pořád ztlumený, takže bez vibrací je to taky na houby. Když mu třeba při nemoci v noci kontroluju teplotu, tak musím dát budík se zvukem a všechny to budí. No prostě... A souhlasím i v posledním bodě - až LG klekne definitivně, mám vybranou opět starou dobrou Nokii. I když si myslím, že poruchové jsou obecně dotykové komponenty - já měla dotykovou mp3 a teď mobil a obojí reklamováno. Už mi nic dotykového nesmí přes práh
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.