Nejste přihlášen/a.
zdravím, sháním kapesní kalkulačku s jednoduchou funkcí sčítání ale s možností záznamu a následného prohlížení dat na displeji. Tím nemyslím tisk na pásku, těch existuje dost. Nevíte, existuje něco takového?
Na netu jsem nic nenašel.
díky
Nevim, jeastli je to presne to, co hledate, ale vetsina vedeckych kalkulacek ma statisticke funkce (statisticky mod), kde se do pameti kalkulacek zadavaji postupne jednotlive hodnoty, ktere lze samozrejme i zpetne prohlizet a predefinovavat a samozrejme s temito ulozenymi hodnotami lze delat matematicke operace, vcetne scitani.
Shapr, Casio, Citizen...vsechny to nabizeji vpodstate totozne.
Staré - skoro kapesní PC Atari-Portfolio mělo funkci klasické kupecké kalkulačky, kde se výpočty posunovaly na 8 řádkovém display jako na papíře kalkulaček s tiskem. Výpočtem šlo listovat nahoru / dolu a po připojení na jakoukoliv tiskárnu s LPT to i tisklo .
Ve své době bezkonkurenční stroj
Lze sehnat na inzerát.
Já ho nosíval v ledvině, nebo v kapse u bundy. Udělal jsem si na něm všechny vychytávky co šly udělat - rozšířenou RAM, slot na CF karty, externí Floppy machanika, podsvit displaye, malinká tiskárna...a já nevím co ještě
Někde jsem četl, že zhoubný nádor na ledvině může dosáhnout i objemu "malého pivního soudku". Takže skoro sálový počítač i s klimou...
Hope:
ta tiskárna a floppy mechanika se samozřejmě připojovala - vše ostatní bylo bez jakékoliv změny rozměrů - takže žádný nádor. Prostě způsob jak to těch pár studentů před 30 lety vymysleli a dali tomu do budoucna takový prostor, to asi nikdo v dnešní době netrumfne . Ve své době to bylo plnohodnotné PC XT o asi 10 % rychlejším procesorem než stolní stroje
. Dnes je všechno moc jednorázové a co tomu dá výrobce do vínku s tím už se moc hnout nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.