Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datový kabel

Od: helis* odpovědí: 4 změna:
mám datový kabel k felefonu Samsung X460, ovladače mám nainstalovaný, snad správně - dobíjení funguje, ale když propojím počítač s mobilem, počítač navazuje spojení, ale nenaváže, ví prosím někdo, co s tím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

boody*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
no nevim jaky mas soft, a nevim jaky mas kabel,trochu upresnit otazecku
ale obecne i z vlastni zkusenosti muzu rict ze soft je sice dobre nainstalovany ale sam potrebuje po spusteni nastvit
takze ho pust a zkus najit nake nastaveni nebo nejlepe pruvodce nastavenim
helis*
hodnocení

je to USB kabel MA - 8230P a soft - já nevím, jsem trubka ne? handset manager software - může být?
25gowron*
Pravdepodobne jde o nastaveni portu pres ktery ma komunikovat, mel sem pripojeny SE t630 pres kabel a musel nastavit port, ale mel sem prilozeny podrobny navod jak to udelat, podivej se jestli nemas neco podobnyho..

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nevim jak jsi to instaloval...ale být tebou tak vše odinstaluji a:
1) naistalovat ovladače kabelu
2) naitalovat soft
3) připojit telefon
4) telefon to chce někdy připojit už v bodě 1)
Pokud jsi nenaistaloval ovladače na daťák tak se nedivim že to nejde.
Mimochodem zatim nejpropracovanější připojení k pc má podle mě Nokia :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]