mám datový kabel k felefonu Samsung X460, ovladače mám nainstalovaný, snad správně - dobíjení funguje, ale když propojím počítač s mobilem, počítač navazuje spojení, ale nenaváže, ví prosím někdo, co s tím
no nevim jaky mas soft, a nevim jaky mas kabel,trochu upresnit otazecku ale obecne i z vlastni zkusenosti muzu rict ze soft je sice dobre nainstalovany ale sam potrebuje po spusteni nastvit takze ho pust a zkus najit nake nastaveni nebo nejlepe pruvodce nastavenim
helis*
je to USB kabel MA - 8230P a soft - já nevím, jsem trubka ne? handset manager software - může být?
25gowron*
Pravdepodobne jde o nastaveni portu pres ktery ma komunikovat, mel sem pripojeny SE t630 pres kabel a musel nastavit port, ale mel sem prilozeny podrobny navod jak to udelat, podivej se jestli nemas neco podobnyho..
Nevim jak jsi to instaloval...ale být tebou tak vše odinstaluji a: 1) naistalovat ovladače kabelu 2) naitalovat soft 3) připojit telefon 4) telefon to chce někdy připojit už v bodě 1) Pokud jsi nenaistaloval ovladače na daťák tak se nedivim že to nejde. Mimochodem zatim nejpropracovanější připojení k pc má podle mě Nokia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.