Nejste přihlášen/a.
Zdravim, před cca 7 měsíci jsem koupil rádio na netu za necelých 6000 korun, bylo nové, po nějákém čase se rozbilo, neřešil jsem to až před měsícem jsem ho poslal k reklamaci, prodejcee nereaguje na telefon, nezvedá, na email taky ne, poslal jsem to EMS zásilkovou službou abych mohl balík sledovat a zaslal ho na adresu, sídla společnosti, jedná se o obchod : autoshop24
Žádné odpovědi nic, nevím si rady, prosím poradte
No nevím. Jestli je to autoshop24.cz, tak ... Vám držím palce. Adresa, kterou uvádí na internetu, není adresa provozovny (to tam píše), ale jeho bydliště. Takže tam ho spíš nezastihnete. Vypadá to, že je to takový Ferda Mravenec - práce všeho druhu, sem tam přerušovaná.
Ale třeba si jen udělal dovolenou.
řešení je několik, zjistit něco o firmě z obchodního rejstříku, zda-li je tam zapsaná a jestli s ní nejsou nějaké potíže a to se dá zjistit jednoduše, tzv. vyguglovat jméno firmy, třeba se objevý další informace. To je tak nejšetrnější volba, dál se to dá dát policajtům, ale to je stráta času a nebo to dát přímo do nějakého servisu,ale to bych potřeboval vědět co to je za přístroj?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.