Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat, kde a za kolik by mně spravili foťák Olympus. Nejedná se o nic vážného, funguje v pohodě, ale jak se dávají dovnitř baterie, tak mně to tam nejde pořádně zaklapnout, takže se to otvírá. Já vím, že je to třeba banalita, ale opravdu bych chtěla vědět, kam s tím.
Nedavno mi kolega přinesl Olympus s banalitou - v servisu to odmíti vzít se slovy - ať si koupí nový. Já jsem mu jej vráti opravený za 5 minut čistého času ![]()
IZOLEPA- PRŮHLEDNÁ vyřeší ledasco. Dnes se věci moc neopravují, ale vyhaují a kupují nové. V Německu se zbavují aut, které byste zde nazvala ... skoro nové.
a před kým byste se pane styděl a za co! vy máte nějaký komplex z izolepy. Co je komu kurna do toho, jak máte foťák olepenej. mobil slepený izolačkou v pohodě. nejsem model ani celebr"y"ta ![]()
jasně - "záplatované, ale čisté šaty" ![]()
![]()
.
Prostě bych se styděl, izolepou pojistit dvířka baterek - tak neřeší problém ani úplně hloupá, nešikovná blondýna ![]()
Myslím, že ani tazatelka nechce mít foťák olepený lepící paskou, to by se zde naptala na radu
.
Jak znám "velice ochotné" servisáky, tak to zhodnotí jako poškození neodbornou manipulací a záruku neuznají ![]()
To je výkřik do tmy, nebo zkušenost? Znám i přímo lidi, kteří Olympus do servisu (originálního) v záruce poslali. Normálně poštou. Za týden byl zpátky bez jakýchkoliv keců opravený. A co jsem si pročítal fóra, tak zpravidla opraví i to, co najdou sami a uživatel to ani nepožadoval (takovéty drobnosti jako odlepená guma na hledáčku apod.). Takže není servisák, jako servisák.
No opravit vše na co servisák příjde i když to zákazník nepožaduje by měla být samozřejmost!
Jenže mé zkušenosti jsou jiné
.
Jako příklad uvedu jednu opravdu úsměvnou příhodu za servisu: požádal jsem servisáka o okopírování servisního manuálu - odpověď: to nejde, my si to hlídáme - já na to: tak dobře, když to přinesu, opravíte mi to? - odpověď - ne, to už je staré a to už neopravujeme
. Jinde mi to ochotně zkopírovaly na formát A2 a opravu jsem si provedl sám.
Na ten výše mnou zmiňovaný foťák se ti "klauni" ani nepodívali ![]()
Co se týká toho foťáku tak jsi nejsem jist do jakého servisu byl dán, jak jsem psal foťák mi přinesl kolega a já moc nevyzvídal, když jsem mu ten foťák za 5 minut vrátil opravený, tak skoro omdlel
. Byl celkem smířený s tím, že jej bude muset vyhodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.