Nejste přihlášen/a.
Pračka mám 3 roky a pere mi pořád stejně, nicméně poslední dobou mi při zapnutí i během provozu problikává displej současně a synchronně se všemi indikačními LEDkami na panelu pračky. Při nastavování programu praní musím čekat (pokaždé jinak dlouho) než to přestane problikávat, aby šlo zapnout praní a pračka poté normálně vypere. Pokud jste se s tímto problémem někdo setkal (třeba i u jiné pračky), napište jak jste to vyřešil. Odpovědi typu vyhoď pračku sem nepište! Díky za radu.
Někde je špatný kontakt na přívodu do panelu kde jsou ledky a display, díky tomu že se jedná o pračku tak bych to viděl na nějakou korozi - rozebrat - prohlédnout - vyčistit. Pokud to bude nějakou korozí tak ošetřit nějakým antikorozním nátěrem. Šetření výrobců úplně na všem jim brání i v takových maličkostech, že se vůbec nezabývají udělat i ta nejmenší opatření proti korozivním účinkům pracích prášků .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.