Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Thomson DTH 8650E

Od: wasp® odpovědí: 11 změna:
Mám prosbu,ale asi jsem tupec.Nevíte někdo,jak se dají na tomto DVD nastavit programy podle mě?
Já prostě nejsem schopen na to přijít.
Díky předem.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nerozumím tvojí otázce, jak jako nastavit program podle tebe? Nevím, jaký je tvůj denní program a už vůbec netuším jaký je tvůj noční program!? co se kouknout do českého návodu?
hodnocení

Díky za odpověď.Už jsem na to přišel.Měl jsem na mysli pořadí programů - ČT1,Nova atd.Nerozuměl jsem návodu.

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Možná by nebylo na škodu si přečíst manuál.
hodnocení

Díky za odpověď.Právě tomu návodu jsem neporozuměl.Ale už jsem to zvládl.
pavel*
nemohl, bys, prosím, šlehnout na kopírce návod na thomson dth 8650e? já to mám z bavor a hatmatilce nerozumím
hodnocení

Pokusím se.Musím přemluvit ženu,aby mi to v práci nakopčila.Je toho vcelku hodně a je to dost nepřehledný.
Jinak ti můžu poslat mailem firmware v češtině.Já ho instaloval a funguje to.
oktavia*
velká prosba, šlo by to okopčit i pro mě. jsem bez návodu bezmocný. děkuju moc moc. jirka
hodnocení

Už mám konečně oskenovaný ten návod.Potřebuješ ho ještě?
pavel*
prosil bych o ten firmware. omlouvám se, měl jsem pc v reklamaci a nevybíral jsem poštu. okopčit návod se asi nepovedlo? děkuji, pavel
hodnocení

Ani jsem to nestihl okopírovat,protože se celý Thomson splašil a v servisu mě poslali ať to vrátím,že je to neopravitelné.Tak že bohužel.Honza
hodnocení

Už mám oskenovaný ten návod.Pokud ho ještě potřebuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]