Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s filmem formátu avi

Od: peterbeatle odpovědí: 2 změna:

Zdravým všechny mám menší problém kámoš mi dal na flashce filmy a já je dal do telefonu formát avi.Jenže ten poslední mi nejde vymazat ani přímo z telefonu ani počítačem a paměťovou kartu to nemá jedná se o telefon nokia N8.Píše i to že je soubor chráněn proti přepsání a že to mám odblokovat a opakovat akci ale ty políčka jsou šediváa zaškrtnutá nejsou.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nokia N8 nemá paměťovou kartu? Nemáte nějakou čínskou kopii?

Pro odinstalaci můžete použít nějakého pokročilého správce souborů,např.program Explore.Nejdřív ho ovšem musíte nainstalovat.

peterbeatle
hodnocení

Ne slot na paměťovou kartu to á ae má to vnitřní paměť asi 14 giga a právě že to tam mám ten film.A telefon je z české distribuce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]