Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na obrázky v iPhone 4S

Od: dontaskme odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám takový hodně stupidní dotaz, ale musíte mě brát, že počítačům ani mobilům moc nerozumím. Mám dotaz ohledně iPhonu 4S. Jak tam můžu nahrát obrázky z počítače? Hudbu jsem tam přes iTunes nahrála v pohodě, ale nevím jak ty obrázky. Dívala jsem se i na youtube a chápu postup a všechno, ale v iTunes nikde nemám nabídku "obrázky". Je tam jen hudba, knihy, filmy, tv pořady a jiné, ale obrázky ne. Může mi prosím někdo pomoct?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Fotografie tam kde máte 1 by měla by možnost synchro obrázků...

2. poté odškrtnout...

3.vybrat zdroj, tedy s jakou složkou se to bude pokaždé synchronizovat...

Jak na obrázky v iPhone 4S
dontaskme
hodnocení

No tam právě jde o to, že tam vůbec nemám tu možnost synchro obrázků.. Nikde to tam není

A dole odšktrnuto co?

Napadlo mě ještě je v iphonu vyfocená alepson 1 fotka či video?

doplněno 02.01.13 22:38:

Chybkama se člověk učí, ať jablkoj ku vší spokojenosti dlouho slouží :)

Jak na obrázky v iPhone 4S #2
dontaskme
hodnocení

Děkuju, už vše funguje. :) Bylo to tím, že jsem v tom mobilu nic neměla :D no inu antitalent se pozná :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]