Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LG P500 zámek gesto

Od: sojer* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den mam telefon LG P500, ale na diskotece jsem ho nechal na stole a nikdo si pohrál z nestavením dal mi tam nějaký zamek tzv "GESTO" a teď to chce nějaký email google ale ten nemám a papíry a návod od telegonu jsem stratil ze všim nešlo by to nějak udělat prosím poradtě díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

LG - P500 Návod k použití, ale tam to nebude zajděte do servisního střediska.

zajixxx*
hodnocení

2x

V základním vybavení to myslím není, vytáhněte bareri a znovu zapměte telefon. vypadá to na nějakou java aplikaci...

sojer*
hodnocení

to už jsem skoušel ale nic je to jakyý celý divný prosím pomocte

zajixxx*

můžete přiložit foto? , nebo video? ... tady tak naslepo to myslím nemá ani cenu jak vidím...

sojer*
hodnocení

Nevím no psal jsem to jsem jenom stoho dúvodů že se to třeba nikomu stalo ne

LG P500 zámek gesto

zajixxx*
hodnocení

0x

Hmm tak jsem se začetl, takže asi jen přeinstalovat firmware...

sojer*
hodnocení

Ježiši to je jaký složitý ja jenom myslel že bych to vyresetoval nějak abylo by

zajixxx*

Kdyby to šlo jak říkáte jen tak vyresetovat tak tan zámek (ochrana) by byla vpodstatě k ničemu ;)

sojer*
hodnocení

To je pravda ale jak tak koukam že budu muset do servizu

tonda27*
hodnocení

0x

Zkuste následujícíc kombinaci kláves při zapnutí, ale asi to nepomůže:(

přijetí hovoru+volume nahoru+tlačítko zapnutí

Také můžete zkusit tento postup, ale to funguje u SE: androidforum.cz/...

Uvedený program PC companion stáhnete zde: seblog.cz/...

sojer*
hodnocení

Postup nejde dělam to přesne jak říkate

sojer*
hodnocení

Skute mi nějak sím pomoct za snahu nic nedáme ne . Díky všem do předu:)*nevi*

miki123456789
hodnocení

0x

Ahoj, mam ten samy telefon a musel jsem se pro nejake veci ohledne mobilu zaregistrovat na google a vytvoriy tak ucet, kde jsem musel zadat jmeno a heslo. Takze pokud si to uz udelal jako ja, tak by to melo stacit vlozit a nejak zrusit to gesto. Ale pokud si ten ucet jeste nevytvoril tak asi fakt jedine ten servis.

sojer*
hodnocení

V pohodě jseš hodnej ale už to mam stačilo takorát jenom aktualizovat mobil v PC a bylo :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]