Nejste přihlášen/a.
Dobrý den když připojím bedánky k pc (bedny byly k basovce) tak hrají potichu i když mám hlasytost naplno. Jak zvýšit hlasitost?
Nyní mám zapojení 5.1 a všechny bedýnky hrají tiše jsou zapojeny každá do jiné zdířky.(vlastní zdířku má: přední reproduktory, zadní, středový a subwofer.)
Jak zvýšit hlasitost? pomocí nějakého zesilovače kde jsou přípojky na 3.5 jack? na každou zdířku jiný zesilovač?
Dnešní zvukovky mají obvykle nevýkonové výstupy. K jejich výstupům se připojují buď aktivní bedny (reproduktory se zesilovačem), nebo samostatný zesilovač a k němu normální pasívní reproduktory.
Mají Vámi použité bedýnky vestavěný zesilovač?
ne jsou to obyčejné reproduktory. nejsou v obale jsou použity ze starých bedýnek. většinou jsou to 4ohm 5W
bmbx, to už raději tohle i s rezervou tipa.eu/...
jaj, nepřecetl jsem si že vaše bedny max 5W, ale to TDA bude zvukově preciznější...
Nad TDA 2030 jsem uvažoval, ale myslím, že pro vlk95 bude to co jsem napsal vhodnějším už kvůli tomu výkonu...
Jen bych doplnil, že k tomu je ještě potřeba zdroj včetně trafa a to už bude cena odhadem někde kolem 700,-Kč. Jinak tyhle stavebnice jsou super věc.
Iba ak by to bolo jeho hoby. Inak sa to neoplati, moze rovno kupit hotove, aj s repro. K PC urcite pojdu tieto:
Jestli se nepletu, tak vlk95 je nadějný mladý experimentátor a hotové si to určitě kupovat nebude .
700kč se zdrojem, tady je někdo z drahého kraje :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.