Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Přehazoval jsem sim karty a ted po mě chce telefon zámek sim karty.Myslel sem že to je pin,tak sem ho tam nacvakal,ale není to ono.Jak se toho prosim zbavit?Kde ho najít? Na druhém mobilu mi to simku příjme kynormálně.Díky
Uděljet následující kroky:
1. Přehoďte SIMky zpět.
2. Nastartujte telefon a v nastavení ten zámek zrušte nebo zakažte
3. Přehoďte SIMky a mělo by to jít.
Kdyžtak pokud to nepůjde, tak obnovte nastavení v telefonu.
Můžu se ještě zeptat, co je to přesně za telefony?
jedná se o samsung monte.Po vložení jakékoliv sim karty (mám dvě-obě T-mobile) to píše ZAMEK SIM KARTY. Na původním telefonu mi obě sim karty jedou v pohodě a žádné kody to po mě nechce.Jen tady ten mě zlobí. No a do menu se dostanu jen když je tel.bez simky a v nastaveni je zamek telefonu-vypnuto,zamek karty sim -vypnuto,zamek pin-vypnuto.Ale jk vložim tu simku,tak to prostě píše pořád zámek sim karty a chce to číslo.
doplněno 18.03.11 14:43:ještě sem někde v menu našel obnovit nastavení,nebo obnovit všechna nastavení-co se stané když to prubnu?
je to kod telefonu a pro obnoveni tovarniho nastaveni je vetsinou potreba prave tento kod. Stejne tak pro jeho zruseni je treba ho znat.
Tovarne byva nastaven na 0000 nebo 1234 nebo 12345. Pokud ho nekdo zmenil... tak jen zkouset... Myslim, ze pokusu na to je nekonecno.
Tlf mate novy, nebo po nekom..?
Dobrý den.S těma nulama to byl dobrý tah! Díky.Vynulovat se to povedlo a tel. se restatovl,ale jak sem tam dal znovu simku,tak to opět chce nějaké číslo-zámek sim karty.Nenapadá Vás ještě něco? Jo a tel.je je z druhé ruky-starý 6 měsícu.
Tak ten telefon můžeš zahodit, pro odemknutí telefonu potřebuješ tu kartu, která tam byla předtím, pak teprve ho můžeš odblokovat. Ten kdo ti ho prodal, na to nejspíš zapomněl, takže to budeš muset vyřešit s ním. Anebo nechat přehrát soft, nevím kolik dnes berou, myslím stovka byla kdysi a na počkání.
Dovolil bych si nesouhlasit s tvrzením, že pro odemčení (odblokování) zámku telefonu je nutná původní SIM. Jediné, co je potřeba znát, je onen kod.
Zkuste 8x nebo 6x 0 nebo 4x 0 (osm nebo šest nul nebo čtyři nuly), stačí zadat při vložení kterékoli SIM. Následně jděte do menu, zabezpečení, kod/zámek telefonu (nebo tak nějak), a tam dejte vypnout - zřejmně to opět bude chtít zadat onen kod. A tím je vypnuto pro každou SIM.
Pokud to nuly nebere, někdo kod již změnil a s tím vy nic neuděláte.
Predchviľou som riešila starý smsung, tiež som tomu nerozumela, lebo sim, ktora tam bola pôvodne ako prvá vložená mi nedala tu možnosť meniť zámok sim. Po prvom vložení sim som však zmenila pin simky./ s tým to kodom mi nešlo zmeniť zámok/ ale ak som som zadala pôvodný pin sim od operátora, tak mi deaktivovalo službu zámku sim. Možno pomožem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.