Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Potřeboval bych prosím poradit jak odblokovat telefon samsung monte na všechny operátory.Koupil sem ho na aukru (dříve zakoupený u O 2) a nyní mi na simku od T-mobile nefunguje. Udajně by to mělo jít za pomocí nějakého programku a IMEI čisla,které pro jistotu přikládám-kdyby někdo náhodou věděl.IMEi : 35343504186470/4
PS:já netušil,že ještě operátoři telefony blokujou.Myslel sem si,že to dělali jen na začátku éry mobilu.Ale jak vidím,tak ten zlozvyk ještě přetrvává.
Děkuji předem za rady.
Děkuji za vaše IMEi, když se budu nudit, tak nahlásím ztrátu mobilního telefonu a můžete jej akorát zahodit, odblokovat by vám jej měli na jakékoliv pobočče sansung? Která pravděpodobně ani v čr není. Zkusil byj ch zajít k nějakému operátorovi, se náhodou zeptat...určitě poradí a možná i odblokuje...však za malý poplatek..
no,snad se zaixxxi dlouho nudit nebudete.Ale určitě by mi to problémy zpusobilo,ale mám doklady a zaručak,tak snad by se z toho vysekal.Já myslel,že se tu třeba najde nějaký fachman a za pomocí toho imeie vygeneruje nějký kod.Něco sem na netu našel,ale nefunguje to.Tak začínám být smířený s tím,že budu muset zítra do nějaké té prodejny kde se tim zabývají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.