Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odblokovat samsung

Od: cupakabra* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Potřeboval bych prosím poradit jak odblokovat telefon samsung monte na všechny operátory.Koupil sem ho na aukru (dříve zakoupený u O 2) a nyní mi na simku od T-mobile nefunguje. Udajně by to mělo jít za pomocí nějakého programku a IMEI čisla,které pro jistotu přikládám-kdyby někdo náhodou věděl.IMEi : 35343504186470/4

PS:já netušil,že ještě operátoři telefony blokujou.Myslel sem si,že to dělali jen na začátku éry mobilu.Ale jak vidím,tak ten zlozvyk ještě přetrvává.

Děkuji předem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

Děkuji za vaše IMEi, když se budu nudit, tak nahlásím ztrátu mobilního telefonu a můžete jej akorát zahodit, odblokovat by vám jej měli na jakékoliv pobočče sansung? Která pravděpodobně ani v čr není. Zkusil byj ch zajít k nějakému operátorovi, se náhodou zeptat...určitě poradí a možná i odblokuje...však za malý poplatek..

cupakabra*
hodnocení

no,snad se zaixxxi dlouho nudit nebudete.Ale určitě by mi to problémy zpusobilo,ale mám doklady a zaručak,tak snad by se z toho vysekal.Já myslel,že se tu třeba najde nějaký fachman a za pomocí toho imeie vygeneruje nějký kod.Něco sem na netu našel,ale nefunguje to.Tak začínám být smířený s tím,že budu muset zítra do nějaké té prodejny kde se tim zabývají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]