Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Digi foťák Samsung

Od: mykka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jaký máte názor na digitální fotoaparát Samsung WB600? Jsem začátečník, tak o tom moc nevím. Co pro mě znamená typ akumulátoru SLB-11A? Jsem zvyklý na Li-Ion.

Díky za názory, odkazy,atd.

doplněno 16.03.11 18:24:

Anebo fotoaparát Olympus SZ-10?

Díky za info.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nevýhody z mého pohledu: chybí hledáček, za slunce nebývá displej moc čitelný. 15x zoom - na to je příliš malý a lehký. Napájení - dávám přednost tužkovým aku, jsou dostupné všude, ale pro někoho možná výhoda. Jinak slušně vybavený foťák, prostě takový lepší standart.

Tužkové jsou sice dostupné všude, ale doporučovat je jako ideální zdroj energie v digi foťáku může jen člověk, který s těmi "všude" dostupnými tužkovými v životě nefotil *haha*

hodnocení

0x

jste začátečník, tak Vám odborné rady i tak zatím moc nepomůžou a hlavně ani neřeknou...

doporučuji dát si do vyhledavače vpravo nahoře heslofotoaparát, nebo foťák, nebo digitální a otevřou se Vám příspěvky, které se touto problematikou zaobírají tu na poradně... zkuste se o problematice digitální fotografie dozvědět něco více z odkazů, kterých je v těch příspěvcích dost...

třeba tady se dozvíte, že ten SLB - 11A je také Li-Ion a další podrobnosti foto-video-baterie.heurek/...

neudáváte účel fotografování, jak často, kolik chcete investovat a mnoho další důvodů... těžko radit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]