Nejste přihlášen/a.
Mám DVD přehrávač Phillips DVP 720 SA, který bohužel nemá USB vstup. Neví někdo o nějakém modulu nebo redukci, která by měla USB vstup nebo čtečku paměťové karty SD, která by se připojila k tomuto DVD přehrávači a daly by se tak přehrávat filmy na flesh paměti nebo na SD kartě?
Já bych doporučil toto: alza.cz/...
nebo toto: alza.cz/...
nikde to nepřekáží (zastrčí se to přímo do SCARTu), cena je přímo lidová a přehraje vám to mnoho formátů z FASH disku, koupíte-li si čtečku tak i z karty a šikovně rozdělený harddisk s vlastním napájením to zvládne taky. Samozřejmě, že na tomto zařízení jde nahrát pořad který právě sledujete a umí to STOPnutí a znovu spuštění právě sledovaného pořadu (time shift). Za ty peníze si opravdu těžko můžete přát něco lepšího
No tak vidíte pánové, po celkem jalové diskuzi jsem se něco dozvěděl a dal bodík dobrému rádci. Mě se více zamlouvá ten EMGETON, i když po zkušenostech s mgf páskami této značky bych měl být asi opatrný, do říkáte?
doplněno 20.03.11 17:10:A ještě jsem našel NAKAMI v Mironetu za 530,- Kč, co říkáte?
Výrobky dnešního EMGETONu jsou o něčem jiném a ten NIKAI vypadá taky zajímavě. Já mám podezření, že to stejně má stejná střeva. Například ten EMGETON má úplně stejné menu jako SENCOR až na položky týkající se USB slotu. Ten EMGETON mám a on umožňuje přepínat oddíly - pokud je disk rozdělen a pokud se do USB strčí USB HUB tak ten EMGETON nabídne i přepínání "slotů". Měl jsem tam čtečku na karty a ty karty šly přepínat.
Pokud na to není zařízený, tak to prostě neumí. A vymýšlení nějakého přídavného zařízení se nemůže vyplatit. Ani finančně, ani kvalitativně. Vždyť přehrávače stojí pár korun. Mán tu nějaký Evolve, má USB i čtečku karet a umí přehrát úplně všechno. Mám ho už pár let a stál tehdy asi 800,- Kč. Výhodou těchto tzv. neznačkových přístrojů je to, že zbytečně neplatíš značku a navíc jsou nadupány funkcemi, které u značkových přístrojů často chybí.
Jaký přesně typ. Potřebuji aby přehrál HD video ve formátu AVCHD a taky HD video tohoto formátu z flešky uložené jako ISO. Děkuji.
doplněno 16.03.11 19:17:Dotaz pro ladinpraha
To, co mám já se už dávno nevyrábí. Porozhlédni se po e-shopech s PC a určitě něco najdeš, co ti bude vyhovovat, já do těch video formátů zase tolik nevidím. Já jenom vím, že se mi nestalo, aby ten můj něco nepřehrál. A navíc je na šířku poloviční. Mám něco takovéhleho: alza.cz/...
Myslel jsem to tak, abych to nemusel stále přepojovat, že bych to zapojil do 2. scartu toho DVD, který je pro VHS videorecordér.
No samozřejmě že to takhle půjde.
doplněno 16.03.11 22:13:Výlevy jofy si nevšímejte, protože settobox s usb video přehrává, u TV to ale pravidlo nebývá...
Opravdu nevím co je na tom hulvátského . Zatím jste první kdo si stěžuje, proč asi? Nemohu za to, že na vaše zavádějící odpovědi reaguji tak jak reaguji :D
Ukažte, kde tento přehrává video.?
doplněno 16.03.11 22:29:Omlovám se za nesprávný odkaz. Hned dodám odkaz.
doplněno 16.03.11 22:32:doplněno 16.03.11 22:35:V čem byla moje odpověď zavádějící. Příště si rozmyslete co napíšete.
To není dobrý příklad, uživatelská příručka se vůbec o žádném přehrávání vůbec nezmiňuje a už jenom fakt, že USB konektor je umístěn vzadu o něčem svědčí .
O žádném přehrávání - to znamená ani MP3, ani JPG, ani vůbec nic - jen a jen upgrade firmware...
Přehrává tento video, viz. odkaz, nebo nikoliv?
doplněno 16.03.11 23:14:Právě, že je to dobrý příklad, že ne každé USB přehrává video.
On nepřehrává vůbec nic a USB má vzadu na upgrade firmware, takže - znovu opakuji to není dobrý příklad
Nevím, asi můj okruh zájmu se nikdy nepřiblížil k takovým nic neříkajícím a pofidérním značkám, ale pokud by se mi to přihodilo tak bych se kolem toho snažil zjistit, zdali to umí to co bych od toho chtěl. Ten Váš odkazovaný STB neumí z USB přehrávat ani MP3 nebo JPG, přestože to prodejce deklaruje . Pokud bych si vybíral STB s USB tak bych asi požadoval aby uměl záznam a ty co to umějí umí přehrát i video a to že by neuměl AVCHD by mne a myslím si že ani tazatele, vůbec netrápilo - a o tom to je
.
Prostě STB s USB, které neumí nic (jak jste dal odkaz) je opravdu minimální minimum a nemá cenu tady nad tím diskutovat, tazatel by musel mít hodně velkou smůlu aby se zrovna do takového nepovedeného výrobku trefil.
Kdyby jste to četl pořádně, tak jsem o AVCHD ve spojitosti s STB vůbec nepsal. Co by jste si vybral Vy mne vůbec nezajímá.
doplněno 17.03.11 07:35:A ten odkaz byl pro Vás a víte proč.
Právě, že byl odkaz pro mě tak jsem si dovolil napsat, že to není zrovna dobrý příklad . Najděte nějaký STB od známější firmy, kde je USB jen na parádu. Já si jen dovolil napsat, že u TV je to jev běžnější, že umí MP3, JPG a video ne - nic víc, nic míň.
A jsme zase u toho, najděte alespoň jeden STB od o trochu malinko víc zavedené firmy, který to neumí a pak má vaše informace o tom že to některé STB neumí, nějakou váhu, ale uvádět zde něco co není ani na těch stránkách v kategorii, že by vůbec nějaký USB na něm měl být a zájemce se to dozví až někde na konci - to prostě nebyl dobrý příklad. Najděte něco kde by tazatel mohl opravdu naletět a vaše upozornění bude mít váhu . (nebude zavádějící
)
V odkazu na produkt to je psané na sedmém řádku. Jestli to je pravda či nikoliv, to si vyřiďte s tím, kdo ty informace napsal. Dále už se nebudu k věci vyjadřovat.
On ten sedmý řádek je poslední řádek popisu, dále už následují v dalším odstavci jen univerzální reklamní žvásty :D . Stránky nabízejí odkaz na výrobce, zkuste skočit tam . Nic to prostě nemění na tom, že vaše info má nulovou hodnotu. To jste místo odkazu na nějaký nepovedený STB, měl radši poradit tazateli zařízení, které by mu poskytlo to co požaduje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.