Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu mám doma starou odstředivku nevim značku ale je tam na ní napsaný něco německy. Dneska sem ju rozdělal a jak sem ju skládal tak mě dole vylítlo lanko od brzdy protože jak ji pustím tak motor vrčí ale nejede ale nevim jak tam to lanko mám dat když ho tam dám tak je moc dlouhý ale předtím tam nák dané bylo ale nemužu přijít jak ho tam mám dat. Jestli stím máte někdo skušenosti nebo víte jak se to tam má dat?
u těch odtředivek bylo táhlo, a když se horní kryt zavřel tak se spustil motor, dole byl na to spínač. a brzda má být seřízena tak, že když je kryt zavřený tak brzda byla vypnuta, a brzda nedrhla, jak se kryt otevřel tak brzda začala brzdit. nejlépe kdyby jste sem vložil(a)n nejaké foto.
Zítra se oto pokusím to vyfotím. Ano je to tak když se víko zavře tak odstředivka se roztočí a když se otevře tak začne brzdit protože tak je to tak že nahoře u teho deklu je taková pacička a ta jak se zavře krit tak tičinka se stlačí a zapne motor a zrovna ueho je lanko který bud povolí brzdu nebo pustí. a to lanko mě tam nejde dat aby to fungovalo
sice nevím o jakou ždímačku jde přesně ale staré ždímačky například romky to měly tak, že konec začátek lanka byl uchycenej v té tyčce,a na tom byla ta pružina. druhý konec lanka byl na te brzdě, a jak se otevřel horní kryt , pružin tlačila na tu tyčku, tyčka šla směrem nahoru , a tím to napínalo lanko a začínalo to brzdit. například tyto ždímačky to tak měli : google.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.