Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mikrokamera, skrytá kamera

Od: mark* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, máte někdo nějaký dobrý tip (odkaz) na skrytou kameru umistěnou na oděvu, pokud možno s co nejdelší možností nahrávání?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

např. flajzar.cz/...

ještě lépe napište do Google heslo mikrokamery a vybírejte a vybírejte a vybírejte...

doplněno 16.03.11 08:19:

To se mi zdá velmi šikovné, jen je vhodné na to ještě něco nasouvat? já byl v tom, že se to zasouvá do kapsičky u saka jako pero...

doplněno 16.03.11 08:42:

máte pravdu, je to jako pěst na oko a velmi nápadné... a vůbec, myslím že na sako se to nehodí, tam máme pero ve vnitřní kapse...

ještě tak na monterky a k tomu jeden šroubovák...

musíte hledat něco opravdu neobvyklé a nenápadné...

flajzar.cz/...

flajzar.cz/...

jen pozor, existuje i protikus! flajzar.cz/...

Mikrokamera, skrytá kamera
mark*
hodnocení

To jo, jenže mě ta šedá barva sedí jen na šedém saku, nebo nějakých pracákách, ale na černým saku už to moc září, víc by se mi to líbilo v černé lesklé a ten nápad s další násadou je jen jiná alternativa - ale opravdu to vypadá, že je to celkem velké.

Mikrokamera, skrytá kamera #2
mark*
hodnocení

Třeba tohle je super: spygadgets.com/... jenže zas jen 3 hodiny výdrž baterie a nejsem si jistý jestli by ji externí zdroj s USB nástavcem dokázal prodloužit.

Mikrokamera, skrytá kamera #3
mark*
hodnocení

Ou ta cena... :) a jen za kamerku.

A co koupit tu "profláknutou"propisku a vnitřnosti použít a zakamuflovat jinak?

doplněno 16.03.11 09:07:

Nebo flajzar nabízí vnitřnosti co jsou použity v hodinkách:

flajzar.cz/...

Připojením většího článku jde doba provozu prodloužit.

doplněno 16.03.11 09:08:

Na fotografii jsou vnitřnosti z propisky prodávané na Aukru.

Mikrokamera, skrytá kamera #4
mark*
hodnocení

To vypadá moc dobře! (jen on/off spínač tam nevidím) Já čekal, že to tam bude na pevno. Teď ale do čeho a jak to zakomponovat, kam umístit on/off :) Doufám, že u té propisky by se možná ten článek ani nemusel měnit, kdyby se k tomu připojil ten přenosný zdroj (viz. obr dole), s tím by totiž neměl být problém jako při připojení k PC, kde se dle výrobce hlásí jako standardní zařízení MassStorage.

mark*
hodnocení

Zdroj na 4xAA:

Mikrokamera, skrytá kamera #5

On / Off tlačítko je normálně na levé straně desky (na fotografii není protože je odletované). Článek je LI-Pol 3,6V, takže místo něj by šlo použít 3 AA članky Ni-MH

mark*
hodnocení

Ale jak a do čeho to zakomponovat? Mě napadlo vyvrtat otvor v knoflíku (viz. levá horní část obrázku) a překrýt 15%ní fólií (co se používá na autoskla tak, aby to vypadalo nebo aspoň připomínalo knoflík v pravém horním rohu (otázka jak by byl záznam kvalitní, jestli by nebyl moc tmavý). Ten by už např. na kapse oblečení vypadal líp. Nějaký jiný tip?

Mikrokamera, skrytá kamera #6

hodnocení

2x

dealextreme.com

Tam najdes za par korun kamery v tuzkach, hodinkach, ruznych brozich...

mark*
hodnocení

Děkuji za tip, já právě potřeboval něco jiného než jsou ty pera - ty jsou už moc profláknutý, české prodejce mám vygooglovaný všechny. Docela mě zaujala tahle: dealextreme.com/... ale dle technika výrobce není možné prodloužit dobu nahrávání něčím jako je tohle: led4est.eu/... což já právě potřebuji (alespoň tak na 6 hodin nahrávání nepřetržitě). Navíc mě tam trošku zlobí ten knoflík, spíš přemýšlel o něčem jako je patentka, uvítám jakýkoliv jiný tip. Jinak můj původní plán byl umístit na tohle: telefony-elektro.cz/... horní část nějaké obyčejné propisky, ale přijde mi, že je ta horní část příliš široká aby se na ni dalo něco nasunout.

hodnocení

0x

A co tohle?

aukro.cz/...

mark*
hodnocení

Díky za tip, je super, že se to dá zapnout i vypnout na dálku, škoda jen, že se to hodí pouze k saku apod. Ale stejně děkuji, kdyby jste ještě něco našel tak pište pište, já na tom ještě pořád pracuji.

Já osobně bych koupil něco z toho a zabudoval to podle fantazie, ty kamery mají průměr čočky objektivu kolem 1mm a to opravdu není problém zamaskovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]