Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Ericsson Xperia X10 Mini menu nejde

Od: 321 odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny,

Mám mobilní tel. Sony Ericsson Xperia X10 Mini jel mi 2 dny za dva dny jsem stahoval aplikace ale jen někdy né celý den :) a naposled jsem si stáhl aplikaci 3 den tu jsem spustil potom jsem jí ukončil a telefon se sekl,tak jsem ho vypl znovu pak zapl a nezobrazilo se mi menu... Jediné se mi objevovalo "Domovská stránka sony ericsson byla ukončena" Tak nevím dal jsem to do servisu a nevím ještě nic. Jen se ptám jestli se to už někomu stalo nebo jestli je to vážné? Nechci,aby se to stalo po 2 a pak platil servisu...

Díly

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zabil jsi to virem anebo svinsky napsaným programem..to je běžná praxe u mob. o so kde se dá nasitalovat kdejaké svinstvo...

gchng

a myslíš, že to půjde když se naistaluje novej software-? a jak se bránit? měl jsem tam i antivir danej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]