Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou tv?

Od: sparcus® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

poradí mi někdo ohledně koupě nové LCD tv. Hodně sleduji sport, ale plazmu nechci. Po určité selekci jsem došel ke 2 , mezi kterými se rozhoduji. Příjem mám HD satelit. A rozhoduji se mezi LCD Philips 37PFL5405H a Samsung LE37C630.

Má někdo zkušenosti s některou z těchto tv. Prosím o radu.

Děkuji.

sparcus

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kato*
hodnocení

0x
Šel bych do Samsungu má navíc : PIP (Obraz v obraze) a podporuje přehrávání více formátůdoplněno 13.03.11 22:01: vložil se tam nesmysl-Samsung má navíc obraz v obraze PIP a podporuje více formátů.
jofa*

Pokud bych sledoval převážně sport, tak bych volil plazmu. Na LCD budete mít scény, kde je pohyb téměř všude, rozmazané. Doba odezvy panelu je u LCD cca 4 ms a u plazmy 0,001 ms. Určitě tady někdo namítne, že jsou to marketingové tahy. Pak to ale platí pro obě hodnoty.

Jsou, lidské oko to nedokáže pobrat *smich*

jofa*

Rozdíl při rychlém pohybu je zcela patrný . Příklad. Na LCD míč při smeči u volejbalu zcela jistě neuvidíte.

Snímací zařízení má také své limity ;)

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Z těchto dvou bych taky šel do Samsungu, můj osobní názor je ten, že TOP jsou v dnešní době Panasonic, LG a Samsung, ostatní za něma jen paběrkují.

A když ne plazmu (proč?), tak potom spíše LED TV.

juvla*
hodnocení

0x

Vemte od Samsungu o řád větší - 40 palců. Cenový rozdíl není tak velký a uvidíte, že za týden si řeknete proč jsem nevzal větší rozměr. Mám doma 40-ku a říkám si to taky. Míč uvidíte vždy, zejména u HD signálu. Na sport se dívám taky na HD a je to něco jiného než SD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]