Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KDO MI PORADÍ S VÝBĚREM MOBILU?

Od: berusky* odpovědí: 10 změna:

PŘEDEM MÉHO DOTAZU VÁS ZDRAVÍM A DOUFÁM , ŽE UŽ MI KONEČNĚ NĚKDO PORADÍ.. JSEM PŘÍZNIVCEM MOBILŮ STÁJE NOKIA.. V MINULOSTI JSEM VLASTNIL TYP 3310 A MOMENTÁLNĚ MÁM TYP 6070.

TRPÍM DIOPTRICKOU VADOU ZRAKU A TYTO 2 MOBILY SPLŇUJÍ ŘEŠENÍ MÉHO PROBLÉMU , CO SE ČTENÍ PÍSMEN TÝČE. VELIKOST PÍSMEN U PSANÍ A ČTENÍ SMS A KONTAKTY JSOU PŘI NASTAVENÍ VELKÉHO PÍSMA ZHRUBA 3,5 mm VYSOKÉ,TUDÍŠ PRO MNE JAKŽTAKŽ ČITELNÉ. RÁD BYCH SI ALE POŘÍDIL NOVÝ TELEFON DOTYKOVÝ , MODERNĚJŠÍ A TAK JSEM PŘED NEDÁVNEM ZAKOUPIL PO DŮKLADNÉM PROSTUDOVÁNÍ VŠECH PARAMETRŮ MOBIL NOKIA X6. V KOLONCE MOŽNOSTI ZMĚNY VELIKOSTI PÍSMA BYLO UVEDENO ANO ,TAK JSEM SI JEJ OBJEDNAL. A TAKY JSEM NARAZIL.KONTAKTY BYLY MALÉ , JEN SMS BYLY VĚTŠÍ , ALE NÁPOVĚDA A MENU BYLY PRO MNE PŘÍLIŠ MRŇAVÉ A TAK JSEM S MENŠÍ CENOVOU ZTRÁTOU MOBIL VRÁTIL. NECÍTÍM SE ZATÍM NA TO , ABYCH KUPOVAL ZROVNA ALIGÁTORA PRO SENIORY,ALE PŘIPADÁ MI , ŽE TYTO MODERNÍ TELEFONY SE VYRÁBĚJÍ POUZE PRO MLADÉ LIDI S DOBRÝM ZRAKEM. MYSLEL JSEM ,ŽE NA NOVOU KOUPI TELEFONU ZANEVŘU. ALE NEDÁVNO SE MI DOSTAL DO RUKY TELEFON OD LG , TYP GT 505/ DOTYKOVÝ 3" / A NA TEN JSEM VIDĚL PARÁDNĚ. UMOŽŇOVAL TOTIŽ V NASTAVENÍ PÍSMA MALÉ,STŘEDNÍ,VELKÉ A HLAVNĚ VELMI VELKÉ PÍSMO JAK U SMS , TAK V MENU I V KONTAKTECH. IHNED JSEM SI JEJ CHTĚL KOUPIT ,ALE BOHUŽEL SE JIŽ PŘESTAL VYRÁBĚT(model z r. 2008).
MŮŽETE MI TEDY PORADIT , ZDA EXISTUJE OD LG VŮBEC NĚJAKÝ " dotykáč " ,KTERÝ MÁ OPRAVDU MOŽNOST VELKÝCH PÍSMEN ČTENÍ A PSANÍ SMS ,MENU A KONTAKTŮ? TYPY , KTERÉ UVÁDĚJÍ ZMĚNU VELIKOSTI PÍSMA - ANO ,HM , NEMOHU TOMU VĚŘIT , DOKUD BYCH SI S NÍM NEPOHRÁL , ALE NEMÁM MOŽNOST DRŽET V RUCE VŠECHNY TYPY NOVÝCH MODELŮ.
ZÁVĚR : UVÁDÍM PROTO VÝČET TYPŮ MOBILŮ LG , KDE JSEM SE V PARAMETRECH DOČETL , ŽE UMOŽŇUJÍ ZMĚNU VELIKOSTI PÍSMA,ALE JÁ BYCH RÁD ,ZDA MI NĚKDO PORADÍ , KTERÝ Z TĚCHTO UMÍ NASTAVIT DOKONCE VELMI VELKÉ PÍSMO. ZNOVU OPAKUJI,ŽE POVAŽUJI PRO MNE ZA NUTNÉ ,ABY VELKÉ PÍSMO BYLO JAK V MENU,TAK SMS A TAKY V KONTAKTECH.
KP500 Cookie ,LG GT350 Town ,
KM570 Cookie Gig,LG GD510 Pop,GD880 Mini ,GS290 Cookie Fresh,LG KM570 ,P350 Optimus Me,LG GM360 VIEWTY SNAP PURPLE,LG GD510 Pop ,LG KM900 Arena ,
ZA DOBROU RADU PŘEDEM DĚKUJI, ZDRAVÍ MILOŠ ŠVADLENKA

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

0x

Nevím, jak se nastaví velikost písma, ale nekupujte si nic extramoderního, nebo ultratenkého, apod. ,jsou to totiž strašné KŘÁPY!, taková CIHLA jak se říká :), je daleko lepší, co se týče rozbytnosti i všeho ostatního :D, a co se týče té dioptrické vady, nepomůžou na to brýle?

berusky*
hodnocení

DÍK ZA RADY A CO SE TÝČE TĚCH BRÝLÍ - TY UŽ NOSÍM 40 LET.-

hanher*
hodnocení

0x

Víte, na co se používá 3 klávesa odspodu vlevo dole?

doplněno 12.03.11 23:17:

Omlouvám se, až teď jsem si všiml toho, co píšete na třetím řádku.

berusky*
hodnocení

ANO MÁTE PRAVDU , CAPS LOCK MI USNADŇUJE LEPŠÍ ČTENÍ A RADA S TÍM MOBILEM BY NEBYLA?

ZABÝVÁM SE STUDIEM PARAMETRŮ TELEFONŮ JIŽ PŮL ROKU , MILOŠ

radanadzlato

To je rada! Díky pako

1jara*
hodnocení

0x

Nejsem si jist ale zeptejte se na LG 500kp.

zajixxx*

Jak již byl výše uvedený telefon LG kp500, nízká cena, žádné zbytečné funkce, jednoduchy přehledný a písmena jdou nadstavit opravdu VELKÁ :)

berusky*
hodnocení

DÍKY ZA RADU,NECHÁM SI TO PROJÍT HLAVOU. ALE JĚŠTĚ BYCH RÁD O NĚCO POŽÁDAL , VELMI BY MI TO POMOHLO PŘED KOUPÍ TOHOTO MODELU. RÁD BYCH SE DOZVĚDĚL,KOLIK MILIMETRŮ MÁ ASI NEJVĚTŠÍ VOLBA PÍSMEN JAK V PSANÍ A ČTENÍ SMS , DÁLE V KONTAKTECH A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ I V PROSTŘEDÍ MENU .

ZA ODPOV̡PŘEDEM DÍKY , MILOŠ

p.s. JE MOŽNÉ MI PÍSNOUT ROVNOU NA miloslav.svadlenka@seznam.cz

berusky*
hodnocení

DÍKY ZA RADU,NECHÁM SI TO PROJÍT HLAVOU. ALE JĚŠTĚ BYCH RÁD O NĚCO POŽÁDAL , VELMI BY MI TO POMOHLO PŘED KOUPÍ TOHOTO MODELU. RÁD BYCH SE DOZVĚDĚL,KOLIK MILIMETRŮ MÁ ASI NEJVĚTŠÍ VOLBA PÍSMEN JAK V PSANÍ A ČTENÍ SMS , DÁLE V KONTAKTECH A V NEPOSLEDNÍ ŘADĚ I V PROSTŘEDÍ MENU .
ZA ODPOV̡PŘEDEM DÍKY , MILOŠ
p.s. JE MOŽNÉ MI PÍSNOUT ROVNOU NA miloslav.svadlenka@seznam.cz

ladajaskva*
hodnocení

0x

Dobrý den. Tento problém, který máte, je tak rozšířený, že se divím, že Vámi popisované schopnosti ty telefony běžně nemají. Umí ale tolik kravin, že jde běžnému uživateli z toho hlava kolem. Já sice netrpím žádnou extra vadou. Prostě již klasika - čtecí brýle a na dálku vidím, jako ostříž . A vtom je právě ten zakopaný hafan. Normálně brýle nenosím, ale bez nich si nic nepřečtu, čili nesnáším SMS, nevím kdo volá, nevytočím žádné číslo atd. A telefon chci také na nějaké estetické úrovni. Klidně vyměním velká písmena a číslice za rádio, zapřipojení na internet atd. Stačilo by, aby ten krám byl pořádně vidět a slyšet. Moc jsem Vám neporadil, ale musel jsem si vylít srdce. Doufám, že něco naleznete. S pozdravemLaďa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]