No uplne normalne , das nastavenia - dalsie - udajove pripojenia - ponuka - uprava pripojeni - pripojenie gprs - ponuka - pridat - zvolis si nazov a nastavis nastavenia orange-pripaja sa k internet zvol , malo by ti fungovat APN internet , meno ziadne , heslo ziadne , IP adresy ziadne a to je vsetko , kebyze ti to nefunguje si pozri nastavenie na orange stranke vlastne uz potrebujes len spravne APN meno a heslo to je vsetko . Převzato z: forum.mobilmania.sk/viewtopic.php?p=387285&sid=a9a259a45eaeabc07d25c3bad35e4f92
lulyi*
kde si mozem skontrolowat kontrolu spotreby na orange toto nastavenie na word mi nejde cul bud mudry ak mi to pojde tak budem hapy dik
A copak nemá orange heplinku? Nic ve zlém ale tam by to měli vědět určitě,případně autorizovaná prodejna orange
lulyi*
ma help linku len ja to nemam nastawene wo fone odxadzajuce howory to je ok ale minute baity nemam kde skontrolowat ak mi moze niekto poradit ako si mam nastawit word pre sdacko budem welmi rada ak mi niekto poradi. teraz to riesim tak ze prekladam kartu do ineho fona.dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.