Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Dnes jsem si koupila Windows mobil MDA Vario I. (Qteek 9100). S prohlížečem jsem celkem zklamaná, odkazy nic a tak dále. Proto jsem hledala na internetu a našla, že se dá stáhnout místo mého Exploreru 5 nějaký jiný, lepší webový prohlížeč. Stáhla jsem si do počítače Operu mini, dala do mobilu ale zobrazily se mi různé soubory, které mobil ani neodkázal otevřít. Pak Iris Browser, ale to je to samé. Proto se ptám, jak takový prohlížeč nainstalovat? Prosím o odpověď! Děkuji, Kukukuřice.
Tak zaprvé stáhněte prohlížeč určený přímo pro daný přístroj zde opera.com/...
Zde jsou další aplikace, témata apos + návody na konkrétní přístroje a OS ce4you.cz/...
Jenže. Stáhla jsem si to pro můj mobil, ale jsou tam zase jen ty soubory, které, když se pokusím v mobilu otevřít, nejdou. A jeden odkaz, který otevřít jde, ale najede mi to na stránku s tímhle:
-Stánul jsem hned první rar pro windows mobile 5.1
Rar obsahuje soubor setup.xml což by měl váš přístroj umět otevřít.
V přístroji vytvořte složku a nahrajte kompletní obsah raro do té složky. Následně odpojte přístroj od PC a ve správci souborů najděte danou složku a spusťte soubor setup.xml
doplněno 10.03.11 16:57:Nebo zkuste nahrát nahrát celí rar soubor všiml jsem si, že má příponu .cab a mohl by jít spustit, ale nejsem si tím jist.
Děkuji moc, ale už jsem si to stáhla z mobilu, nainstalovalo se, spustila jsem jí, zadala adresu a ukázalo se "Bohužel nelze připojit. Zkontrolujte své nastavení." (nebo nějak takhle přibližně). Zkoušela jsem zapnout Explorer, ale tentokráte "Nelze načíst. Zkontrolujte adresu." .. Mám Vodafone a před instalací opery šel Explorer naprosto v pořádku. Co s tím, nevíte? Něco změnit v nastavení?
Děkuji moc, že jste tak ochotný a pomáháte mi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.