Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód pro televizi

Od: rawerush odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,potřeboval bych kód pro televizi CHANGHONG PF21GB03E,na univerzální ovládač LM-367 jestli chápete co tím myslím děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Každý universál má v manuálu vyjmenované kódy dle výrobce TV a u každého universálu to může být jinak.

Skoro každý universál má několik režimů, většinou i ten vyhledávací.

Ty nejlepší univerzály se umí i naučit.

Ovšem třeba je někdo kdo má stejnou televizi a stejný universál a napíše příslušný kód.

doplněno 09.03.11 21:35:

Tady je alespoň návod

tuzka.cz/...

rawerush
hodnocení

nefunguje,tak ted to mám jen prozatím než seženu něco pořádného a pak to půjde děckám do pokojíka ale chtěl jsem to zprovoznit abych nemusel vstávat večer k tomu a vypínat to na televizi.

xxx*

Vytaženo z www.parabola.cz

zapnout přístroj potom na DO set+sat - mačkat za sebou power dokud se přístroj nevypne a při vypnutí zmáčknout sat, tím se uloží kód do DO, při přejetí, nebo nevyhovujícím kódu zopakovat stejný postup. Pro zjištění funkčního kódu(který správně funguje) zmáčknout set+1, set+2, set+3 - kolikrát blikne dioda - je jedna číslice z kódu

jirbar*

Já předpokládám, že si žadatel přečetl návod na konkrétní DO který jsem mu dodal a když říká, že to nefunguje, tak to asi nefunguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]