Nejste přihlášen/a.
Co je podle vás lepší mobil?
Chci slyšet váš názor popřípadě klady a zápory obouch telefonů
Pokud chceš zbytečně přeplatit za iphone prosím, ale je to hodně peněz za málo muziky. Navíc sám o sobě telefon nestojí za nic.
Takže jednoznačně HTC. Možná nemá tolik slávy jako Iphone, ale jinak mnohem lepší telefon. Navíc Itunes je strašná prasárna!
xxx: Souhlasím s Vámi, iPhone je zbytečně drahý a za tu cenu toho tolik nenabídne.
S HTCčkem nemám zkušenosti, tak nemůžu soudit.
Ale jak čtu ajfona4 tu maj všeci v kapse a každý den je přesvědčuje jak je pšatný..a také všichni používají denně itunes které je štvou ale stejně je uživají a jsou špatné...chybí mi tu u obou věcí logika ale neřeším no..já osobně doporučím iphona, jedna se to dobře v případě neshod prodá a co se ituns týče nevím zdá má nějaký telefon na trhu tak propracovaný spravce sám na sebe který při každém připojení udělá takovou zálohu že i kdyby jsi druhý den iphona ztratil můžes si koupit nový který po backupu bude nastavením, tapetou app i smska shodný se ztracencem anebo si z té zálohy vytáhneš totálně vše..dokonce i to kdo kde v kolik prozváněl a kdo má ještě v kalendáři nározky...
Doporučím projít net, fóra, diskuze..ale hlavně nedat na plky kecalů teří kteří ajfona viděli akorát na fotce na novinky.cz ale velmi dobře ví jak je pšatný a že nic nenabídne...
A jinač co se týče htc má v sobě android..os který se prostě sekne a hotovo, to že google stahnul několik zavirovaných app z android marketu které si náhodou stihlo stáhnout 260 tis lidí..o tom už tuší jaksi kupa lidí akorát banán...nakonec pro mě je nejlepší argument je to že nikdo netuší kdy a zda vůbec třeba na htc vyjde nějaký upgrade systému kvůli bugům a spol..a kvalita andoidappmarketu se může jít zahrabat před kvalitou appleappstore..asi tak...
A štourat ladit systémy v mobilech se dá u obou..
Tak Iphona jsem měl jak 3G tak i 4G takže info mám z první ruky A při porovnání s jinými smartphony je to jen naaranžovaná plechovka, páni od apple věnovaly čas, který měli věnovat vývoji telefonu do reklamy. A to, že se dobře prodá no nevím. 3G se nechá sehnat už od 3500,- a 4G od 8000,- (jedná se o použité telefony)
Patřím mezi ty kteří mají rádi aktuální verze výrobků a pokud jsem dělal upgrade jablkokřápů vždy se prodaly mnohem rychleji,snáz a dráž než konkurence...jeden 3G za 3tis jsem měl v ruce..bylo to vším jen ne tím telefonem...co se týče androidů mám je kolem a ten systém bude prostě do v.3.0 nedodělek...a co se týče reklam, o tom ohledně čr nemá snad ani cenu diskutovat..
u tebe můžu soudit jediný... ty chceš founa prodávat ne ho dlouho používat ;D.. a pravda u HTC letí cena dolů rychle.. jediným důvodem je,že se u něj objevují v rychlém sledu dražší a výkonější přístroje.. a samozřejmě, že se může stát ,že google nahodí na android market něco zavirovanýho.. je to open source a technika virů je a BUDE před technikou obrany proti nim ... Ještě bych dodal proč bych to googlu toleroval -> Android je Open Source.. Každý si může dělat co chce a zdarma. Není žádné omezení co můžeš posílat přes BT, můžeš si dávat do telefonu co chceš.. Na vlastí riziko.. Ale antivir snad umí používat každý vůl ne
? Pravda iPhone je fajn smartphone.. Ale v dnešní době začíná zaostávat.. Appstore neappstore... Cena necena.. A jak dlouho je 3G na trhu? 2roky? A o kolik klesla cena? O 17tisíc? nebo víc? nevím jak dlouho jsi ho chtěl používat vlastník,který za něj dal těch tisíců 22
... A porovnej 4G a HTC Desire HD... 4G stojí kolem 19k a Desire HD kolem 14,15... A je to někde vidět? Ne
...
Nemůžete porovnávat apple s HTC. vlastne ani iphone se samsungem galaxy s. kvalita hardware je nesrovnatelna. Zaručeně iphone a ne napodobeniny. a nevsimejte si kecu ohledne appstore. to je ta nejvetsi sila... mam jej 14 dnu (4ku) a je to muj prvni produkt apple. Mozna zaujatost - nevím, ale rozhodne je fantastickej. Android sem mel dlouho. Pohyby v menu, reakce, citlivost, komfort jednoducheho ovladani... to fakt na jabko nema
Ano díky lidem jako Vy, si brzy velké společnosti řeknou, nemá cenu inovovat a vytvářet lepší technologie, stačí nám jen dobrá reklama a milióny ovcí, které zakoupí naše produkty, které vlastně stojí za prd, ale nikdo o tom nesmí mluvit.
Ale ovce jsi tu tu jedinně ty...apple má relativně malé investice do reklamy..oproti MS a jiným...
Reklamuj jim dělají funkční věci a ne sekající se nedodělky.. viz Winmobile...22 tis..stále nechápu kde ceny lidi berou..jsou krapet někde jinde ale kdo chce uvidí i chlupaého hada...
To je Váš názor a já Vám ho samozřejmě neberu. Nicméně stal jste jednou z objetí nesmyslu zvaného iphone v podstatě jste potvrdil marketingovou strategii applu, kterou jsem zmínil výše. Nezaujatý odborník Vám zcela jistě řekne to samé. Iphone byl bomba před 3 roky, dnes je to zařízení, které značně zaostává za konkurencí a jsou to naprosto vyhozené peníze pro někoho, kdo chce funčkní smartphone a né reklamní předmět.
Jak to říct po roce s iphonem 3g jsem se dostal k nokii n8 s HDMi a nevím čím vším, telefon se seknul za první den pouze dvakrát-mizerné bylo to že mi to neoznámil a tvářil se živě dokud člověk někam nezavolal...iphone se nesekl půl roku používání bez resetů stálých app her a všelijakých kouzel které jsou možné díky appstoru...přistroj má dva roky os svého vydání aktualizovaný OS..to se o nokiich anebo ještě o SE s androidem nedá říct ten má často OS mtrvý hned po prodeji bez aktl...
Co se týče reklamního předmětu..nevím na něčem kde frčí VPNko to není reklamní předmět a normální pracovní nástroj s obrovskou podporou ze všech stran..
Já se stal obětí iphone ok a co ti co se stali obětí Winmobile a co ti co se stali obětí Androidu potžmo googlu..
Stále ta stejná slova o ovečkách...
Ono si stačí vzít ipad1 a konkuenta samsung galaxy tab kteří byly své doby jedinní na trhu a to že samsung byl defakto dražší jsem nepochopil cenu..za něco co nemělo řádně plynulé pohybování v OS..jednotuše to byl masakr a výsměch z mě strany... to byla víceméně krásná ukázka že to není o ovečkách ale o tom že někdo umí..dělá to až dokonce..ale jop sme oFce beru to je to argument nejtežšího kalibru..
doplněno 16.03.11 22:40:Pravdaže nicméně v řípadě apple jde i o OS..
Maemo,meego..mění to jméno jak ponožky..snad to přežije..déle než nokia samotná..
My se ovšem nebavíme o Ipadu, ale o Iphone. Navíc srovnávat nokia N8 což telefon naprosto jiné řady je nesmyl. Stačí se podívat zde mobilmania.cz/... Iphone je se svou naprosto nesmyslnou cenou poměrně nízko na žebříčku. Osobně nejsem zastáncem apple ani android nebo win. Moje jednička je maemo a brzký nástupce meego, S takovým telefonem si připadám jako v IT ráji a to mi apple nikdy nenabídl a vzhledem k apple strategii ani nenabídne. Myslím, že tuhle konverzaci ukončíme to co zde řešíme už jsou naše názory a tazateli nic neříkají. Navíc si myslím, že tazatel už je rozhodnut a možná má již i nakoupeno.
Ahojte,
Miluju lidi kteří se nechali unást davovou psychózou a chcou jen Iphone :D měl jsem Iphone 4 16 GB a HTC Desire HD a oba dva telefony jsou dobré ale jediné v čem má Iphone před HTC je jednoznačně v brouzdání po internetu, to je bezkonkurenční ale Iphonu chybí tolik důležitých věcí protože Apple musí mít vše EXTRA... To je obrovské mínus! Prostě Iphone je dobrý jak bylo víše řečeno pro ovce co se nechali zmást reklamama a byli nakaženi jak jsem již napsal davovou psychózou protože jednoznačně zaostává! a kdybychom tu vzali např. Samsung galaxy s 2 ten ten je ještě o krok na před před obouma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.