Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s usb kabelem k sciphone

Od: makynka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,můžete mi někdo poradit, co s USB kabelem, který jsem připojila k nabíječce a on nenabíjí? Starý se mi zlomil a tak jsem si objednala nový, který má být k Sciphone i68, ale po připojení k nabíječce se nic neděje a červená kontrolka na nabíječce zhasne. Co s tím, je to špatný kabel nebo nekomunikuje s nabíječkou? díky Markéta

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonymous*
hodnocení

0x

zkus ho tim kabelem pripojit k pocitaci, pokud bude nabijet - nekomunikuje s nabijeckou, pokud se nic nestane, vadny kabel, IMHO

makynka*
hodnocení

když jsem mobil připojila k počítači, tak se počítač vypnul, asi se to nějak zkratovalo

mkat*
hodnocení

0x

Problem bude v zapojeni kabla.Treba rozlisit aky sciphon mas,a podla toho kupit kabel.Je totiz rozdiel medzi i68 a i68+.Oni potvory sikmooke na kazdy typ telefonu zapajaju inaksie kontakty v zastrcke telefona.Moze byt ze ten kabel co si kupila pri vadza napetie na nabijanie na ine "nôžky" konektora ako v skutocnosti ma.A preto si asi skratovala zdroj v PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]