Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí pamět v PC

Od: kina* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,měl bych takový pro někoho banální dotaz.Zakoupil jsem si externí pamět WD 500GB.Po připojení této paměti bylo vše v pořádku,ale když jsem tuto pamět připojil na jiný pc,uložila se mi do paměti nějaké složka(asi se to týká údajů v paměti?).Je označená nějakými čísli a nemohu ji smazat.Vadí mi a pokusil jsem se ji přejmenovat,ale ona složka se pod původním číslem,nebo podobným objevila znova.Když ji chci smazat,objeví se mi okénko,že tuto složku nemohu smazat a že mám zadat heslo správce.Nejsem v oblasti pc tak zkušený a tak vlastně ani nevím,kdo je správce,nebo jak mohu tuto složku smazat.Můžete mi někdo prosím poradit,jak ji odstranit a jak dosáhnout toho,aby se mi stále v extérní paměti neobjevovala?

Děkuji za jakoukoliv radu.

doplněno 08.03.11 09:37:

No proč bych měl mít v paměti,kterou jsem si koupil něco,co tam nechci?Nemůžete mi někdo poradit,jak tu složku odstranit a zabránit tomu,aby se mi tam opět vytvořila?

Děkuji

doplněno 15.03.11 07:29:

Děkuji všem za rady nerady,ale dosáhl jsem smazání tak,že jsem externí paměť připojil k jinému pc a tam jsem tu složku smazal.Bohužel toto mi tu nikdo neporadil.Ale i tak děkuji všem za čas a za snahu.

Přeji všem hezký den.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

3x

V tomto případě se nejedná o externí paměť, ale o pevný disk neboli úložiště. Složku s čísly patrně vytvořil operační systém, kde jsou uloženy dočasné soubory, index atd.

doplněno 08.03.11 12:02: doplněno 08.03.11 09:37:
"No proč bych měl mít v paměti,kterou jsem si koupil něco,co tam nechci?Nemůžete mi někdo poradit,jak tu složku odstranit a zabránit tomu,aby se mi tam opět vytvořila?"
Protože takto to zkratka funguje. Odkladaci soubory, index, stránkovací soubory slouží ke komunikaci externího disku s PC, je to i u interních disků ale schované.
Reseni je nezobrazovat skryté a sytémové položky. Sice tam slozka zustane ale nebude vidět

externí pevný disk

doplněno 08.03.11 09:32:

nechal bych to plavat... proč to řešit? mě se nelíbí věcí . . .

hodnocení

1x

Já používám 8 externích disků, na některých to mám na něktrerých ne, dokonce se mi to objevilo i na disku v PC. Vymazat to nejde, proč se mi to dělá nevím . zatím to přehlížím - to kolik to obsadí paměti nestojí za to abych s tím ztrácel čas...

bena*
hodnocení

0x

Jediný způsob, jak to vymazat, je, že to co potřebujete přesunete na jiný disk (třeba do počítače) a dáte přeformátovat externí disk.

Možnost to je, ale ono se to tam za nějaký čas zase objeví nebo taky ne, nevím z jakého důvodu se to děje / neděje *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]