Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalita příjmu tv signálu přes přepěť.ochranu

Od: jeendys odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda může mít nějaký vliv na kvalitu příjmu digitálního vysílání, když mam tv anténu propojenou přes zásuvku přepěťové ochrany (z ní jde do TV)? Nebo jestli to je poskytovatelem kabelové tv, že máme občas na obrazovce přerušovaný obraz nebo sem tam se objeví kostičky a tak?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Ne, to by mít vliv nemělo. To bude asi tím, že bydlíte v oblasti se slabším pokrytím nebo není dostatečně silný zesilovač.

hodnocení

0x
Jen mě není úplně jasný, jestli máš venkovní anténu nebo kabelovku? Z dotazu mě to není nějak jasný.
jeendys
hodnocení

Dobrý den, mám kabelovou tv, a občas se stane že se na obrazovce objeví takové čáry nebo kostičky, tak jestli to může být tim že kabel od antény je zapojen přes přepěťovou ochranu, tak jestli to může nějak kvalitu zhoršovat nebo je to poskytovatelem kabelovky?

vojtazanda*
hodnocení

0x

ať tak nebo tak, vliv by to mít nemělo. Pokud není přepěťovka už spálená, nebo není špatný kontakt na zdířce přep. ochrany. Jestli se Vám obraz čas od času rozkostičkuje, bude to spíš něčím jiným. U nás v Jihlavě třeba kdykoliv projede kolem autobus MHD - tak je to horší než kdejaká fréza na vesnici, to je pak kostiček jak v tom pořadu pro děti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]