Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

40 SAMSUNG UE40C6000

Od: maddy* odpovědí: 17 změna:

slyšel někdo, že tahle tv vydrží maximálně 3 roky? prodejci v elektru mluvili jen pro panasonic ... prý není ani její spotřeba pravdivá... jo a když použiju na flashku " prodlužovačku" ( docela blbej přístup z boku) , není nějaký problém?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Když ti budu chtít prodat nějakou čínu, tak ji taky vychválím a ostatní pomluvím. Podle mých zkušeností jsou Samsung a LG jedny z nejlepších, u kterých zbytečně neplatíš značku. Ale rozhodnutí je na tobě.

hodnocení

0x

s prodlužovačkou USB nebude problém, já ji taky ze stejného důvodu používám.

stirecek*
hodnocení

0x

Co takhle shar quatron? Ten je dnes na špici a se spotřebou strčí do kapsy veškerou konkurenci.

...no jen jestli si za jeho pořizovací cenu také "nepředplatíte" spotřeb. elektřinu na 10let dopředu. Spotřeba a cena jsou provázené položky. Pokud kupuji výrobek na dejme tomu do 5let může mít teoreticky nižší pořizovací cenu, ale vyšší spotřebu. Pokud už výrobek chci používat déle např. 10 let. jednak budu koukat na spotřebu i na cenu. hm. trocha teorie nezabije *smich*

stirecek*

Ono ani trocha praxe nezabije, obě tv jsou ve stejné cenové relaci*vtip* Takže ve finále vyjde ten quatron ještě levněji plus tříletá záruka samozřejmost*frajer*

Čím je ten čtyřbarevnej zázrak na špici?

uko
08.03.11 21:19

V REKLAMĚ *haha*

Jo vidím to stejně, zatím mě nikdo nevysvětlil proč žlutá a hlavně, z čeho ji televize počítá, neb stejně do ní leze a je úplně jedno odkud pouze tříbarevná informace, tudíž si televize za pomocí jakéhosi algoritmu tu žlutou cucá z prstu.

hodnocení

0x

... výdrž Tv je o tom kolik hodin je denně v provozu. Pokud to bude 16hodin jistě bude výdrž kratší než nějakých rozumných 5 hod. denně. Jak na to přišli, že vydrží pár let mi není jasné. Mj. já kupoval LCD se zárukou 3r. v základní ceně.

uko
hodnocení

0x

To by mne zajímalo o kolik má Sharp nižší spotřebu, aby se kvůli tomu vyplatilo kopovat tenhle technologický nesmysl? A záruka? K čemu je dobrá? Z 99% když se něco vysype tak je to těsně po záruce *smich*.

stirecek*

Spotřeba se dá najít přímo od zdroje, ale zvládl jsem to za tebe, takže tady to je

samsung.com/...

sharp.eu/...

Rozdíl si vypočítáš tím, že uvedené hodnoty od sebe odečteš, pak vynásobíš počtem hodin provozu a cenou za kilowatu a vyjde ti, kolik ušetříš tím, že se budeš dívat na širší spektrum viditelného barevného spektra. Nezapoměň do výsledných počtů zohlednit stoupající cenu energií cca 10% ročně. A když se ti samsung vysype po dvouleté záruce, u sharpu máš ještě rok na opravy zdarma a co víc, přímo doma.*mala*

uko

Nepřesvědčil si mne stejně bych do to čtyřbarevného zázraku nešel, jak se spočíta cena spotřebované energie to si vysvětluj tomu kdo se tě na to zeptá. Já se ptal jen o kolik má menší příkon a tvé uražené ego tě nutí odpovídat tak mile *bzum*.

Děkuji za vyčerpávající odpověď, kdybys napsal co jsem chtěl byla by to jen dvě čisla, stálo by tě to méně námahy *smich**smich**smich*

stirecek*

Prosím, není zač. Příště pokud si nebudete vědět rady s výpočtem spotřeby zase rádi poradíme.*smich**smich**smich*

no-jo stireček ten vždy odpovídá trochu "jinak" *smich*.

A hlavně všem pořád doporučuje Quatron...oni už totiž žadné jiné TV neexistují.

stirecek*

Naučil jsem se od tebe chytat slovíčka*smich* takže těžko odpovídat člověku, kterého nejdřív zajímá spotřeba a pak odpoví příkon*vtip* a následně si odpoví tím, že takový zázrak si nikdy nekoupí, přitom se ho nikdo na to neptá*zed*, protože je to jeho věc. Já když byl naposled u očního, říkal, že ještě vidím dobře, tak proč si nevzít víc barev? Ale uznávám, pro slepce je to zbytečné*frajer*

Chytat za slovíčko ohledně spotřeby nebo příkonu? To si snad děláš regulérní srandu, né? Ale nekomprimované video je nekomprimované video *bzum* .

Ber si víc barev, už jeno kvůli tomu pocitu.

Bohužel další oběť marketingové masáže. *haha*

stirecek*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]