Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia N8 - jak přidat hry

Od: rustyxxm* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Potřebuji poradit. Mám Nokii N8 a chtěl jsem si tam nahrát lepší hry co mají symbian a android, ale pokaždý,když tu hru ztáhnu přes usb kabel,tak potom tu hru chci otevřít,ale jsou tam nesmyslný soubory,kkteré nejdou vůbec otevřít.Není potřeba něco ztáhnout aby ty hry rozjel?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Rusty, Nokia N8 má Symbian ^3, tam přeci nemůžete dávat hry pro Android. *sok*

doplněno 04.03.11 21:59:

Tady najdeš 250 stránek napsaných rad, postřehů a vychytávek od lidí, kteří tuhle Nokii mají, zkus si to pročíst. ;)

forum.mobilmania.cz/...

To mám za to,že jsem na chvíli odběhl od počítače,marenka mi "uloupila" :) odpověď.

Ještě přidám jedno místo pro stahování her: www.forum.mynokia.cz a tam kliknout na požadované.

marenka*

:-P Zajdo, *palec* na uváděné forum taky chodím. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]