Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
už asi hodinu mi pořád dokola chodí na mobil tato SMS: "V prvních letošních tipech naleznete všechny nejhranější skladby českých rádií. Velile (Helele), Barbru Streisand a Pink. Jen za 19 Kč (vč. DPH)." Po zmáčkutí OK se objeví 4 nabídky skladeb na stažení.
Není to SMS jako každá jiná, mobil jí hlásí jiným tónem a ani se nikam neukládá. Už mě to ale opravdu štve, protože už mi ta zpráva přišla asi 20x. Nic jsem si nikde neobjednávala. Nejde to v telefonu nějak zablokovat? Mám SE K770i.
Děkuji všem rádcům
Jde to zablokovat u operátora, nebo myslím v nastavení telefonu, pod zprávami. Nastavení zpráv, informační zprávy. Nepamatuji si to přesně, někde to ale myslím bylo. (mám T-mobile a blokla jsem to u něj. Na internetu to jde taky.)
doplněno 02.03.11 20:05:doplněno 02.03.11 20:17: Tak zavolat operátora. 4603. Já nic takového nedostávám už 5 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.