Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Remote dvd2

Od: ononym odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtel bych se zeptat, jak postupovat při problemu ,který se mi dnes stal, at mačkma na ovladači cokoliv tak se mi na displey videa objevi jen hlaška remote dvd2...na internetu jsem našel 2 članky ktere to rešily, ale např.když zmačknu function jak rika jeden z navodu tak to nereaguje a opet se objevi jen remote dvd2...

Děkuji za odpoved

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frantisekpetru*
hodnocení

0x

Chtělo by to napsat aspoň značku a typ přístroje, kterého se problém s ovladačem týká.

První, co mne napadá obecně, že ovladač umí obsluhovat vícero různých přístrojů dané značky a vy jste si ho přepl z ovládání videa na ovládání dvd (podobně jsem to měl svého času na videu Thomson - ovladač uměl ještě i TV a DVD).
V návodu nic není?

zkrat*

Taky bych řekl, že ovladač umožnuje samostatně a nezávisle ovládat dva RŮZNÉ (třeba dvě DVD) přístroje stejného výrobce - to znamené že ho lze přepnout na dvě odlišné sady kódů - a nějak se mu ovladač podařilo přepnout na sadu, které jeho video nerozumí. Tohle přepínání funguje buď mechanickým spínačem nebo nějakou kombinací kláves DO. Jediné řešení je v návodu k přístroji. Já to měl na videu Grundig - ovladač uměl TV a dvě různá videa. A video nastavené na video 1 se při přepnutí ovladače na video 2 se chovalo velice podobně - sdělovalo že nastavení videa a DO je různé a video nerozumí povelu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]