Zdravím, nevěděl by někdo proč mám problém zrovna s tímto transpondérem? Problém spočívá v tom, že během celého dne je bez signálu, ale vždy kolem 20.h - někdy před, někdy po, se signál z ničeho nic objeví a vše funguje .. nevím co s tím . Ostatní TP z 1D (23.5°) jsou v pořádku (např. 12070) a jdou přes celý den. Děkuju za jakékoli tipy.
Mám ty problémy taky, parabolafuba 85 cm. Podle mě tento TP stojí poslední dobou za dvě věci.
jofa*
Dobrý den.
Problém budete mít zřejmě někde jinde. Od dne dotazu 28.2. 2011, do této chvíle , na mém sat .přijimači Vantage 7100S na kmitočtu 15525, síla signálu 90% a kvalita 95%. Na kmitočtu 12070 síla 90%, kvalita 93%. Parabola 80cm. Zřejmě nemáte dobře seřízenou parabolu, za předpokladu že LNB je v pořádku.
intel810
Parabola je nastavena dobře, jenže já bydlím v Třinci a ten už je v oblasti, kde signál začíná slábnout. A je to jediný TP, který mám slabší, zbytek Astry 23,5 je cca o 20-30% silnější. A taky tento TP jde z pozice 3A, více zde
Tak možné je všechno, přesto si myslím, že rozdíl v pokrytí signálu není tak markantní (podle mapky 51 dBW v místě mého přijmu a 49dBW v místě Vašeho), aby jste často nezachytil signál vůbec. Jsem o 200 km na západ (kraj Hradec králové).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.