Nejste přihlášen/a.
nevěděl by někdo proč mám problém zrovna s tímto transpondérem? Problém spočívá v tom, že během celého dne je bez signálu, ale vždy kolem 20.h - někdy před, někdy po, se signál z ničeho nic objeví a vše funguje .. nevím co s tím
0x
Mám ty problémy taky, parabolafuba 85 cm. Podle mě tento TP stojí poslední dobou za dvě věci.
Dobrý den.
Problém budete mít zřejmě někde jinde. Od dne dotazu 28.2. 2011, do této chvíle , na mém sat .přijimači Vantage 7100S na kmitočtu 15525, síla signálu 90% a kvalita 95%. Na kmitočtu 12070 síla 90%, kvalita 93%. Parabola 80cm. Zřejmě nemáte dobře seřízenou parabolu, za předpokladu že LNB je v pořádku.
Parabola je nastavena dobře, jenže já bydlím v Třinci a ten už je v oblasti, kde signál začíná slábnout. A je to jediný TP, který mám slabší, zbytek Astry 23,5 je cca o 20-30% silnější. A taky tento TP jde z pozice 3A, více zde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.