Nejste přihlášen/a.
Dobrý den rád bych se zeptal,jak mohu uložit kontakty v telefonu NOKIA E52 na simku?Ukládál jsem si průběžně kontakty do telefonu,ale bohužel se mi telefon porouchal a musím ho poslat do opravny a když jsem vzal simku a dal ji do náhradního telefonu,tak jsem tam neměl žádné kontakty.Můžete mi někdo prosím poradit,jak uložím kontakty na sim katru,abych potom jen přendal simku do jiného přístroje a kontakty tam byly?A ještě jak si mohu kontakty zálohovat?Mám v pc nainstalováný nějaký program NOKIA PC Suite,že si mohu propojit telefon s počítečem,ale nevím jak kontakty uložit.Nikde jsem tam nenašel,kopírování.
Děkuji za radu.
doplněno 28.02.11 17:06:Děkuji za radu,ale kdyby mi někdo mohl poradit,tak sem přeci nepíšu.Potřeboval bych trošku podrobnější info,pokud tedy mohu někoho poprosit.
Některé novější telefony kopii na SIMku už ani neumožňují, starší SIMky umějí pouze jméno bez diakritiky a k tomu přiřazené číslo. Doporučuji zálohovat do PC, s programem PCSuite určitě někdo poradí, já použíám jiný SW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.