Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia - jak uložím kontakty?

Od: kina* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den rád bych se zeptal,jak mohu uložit kontakty v telefonu NOKIA E52 na simku?Ukládál jsem si průběžně kontakty do telefonu,ale bohužel se mi telefon porouchal a musím ho poslat do opravny a když jsem vzal simku a dal ji do náhradního telefonu,tak jsem tam neměl žádné kontakty.Můžete mi někdo prosím poradit,jak uložím kontakty na sim katru,abych potom jen přendal simku do jiného přístroje a kontakty tam byly?A ještě jak si mohu kontakty zálohovat?Mám v pc nainstalováný nějaký program NOKIA PC Suite,že si mohu propojit telefon s počítečem,ale nevím jak kontakty uložit.Nikde jsem tam nenašel,kopírování.

Děkuji za radu.

doplněno 28.02.11 17:06:

Děkuji za radu,ale kdyby mi někdo mohl poradit,tak sem přeci nepíšu.Potřeboval bych trošku podrobnější info,pokud tedy mohu někoho poprosit.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Některé novější telefony kopii na SIMku už ani neumožňují, starší SIMky umějí pouze jméno bez diakritiky a k tomu přiřazené číslo. Doporučuji zálohovat do PC, s programem PCSuite určitě někdo poradí, já použíám jiný SW.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]