Nejste přihlášen/a.
Zdravim mam telefon sony ericsson xperia x 10 mini a zajimalo by me proc kdyz telefon nabijim pres noc tak se nabiije jenom na 97 procent a az kdyz s nim zacnu eco delat tak se zacne dobijet. Je to normalni?
Asi ked ho v noci nabijas tak sa ti za urcitu dobu nabije na 100%,ale potom sa odpoji od nabijania a tym padom ti uz ide mobil na baterku.Rano vstanes pozries a uz mas len 97%.Potom zacnes s nim nieco robit ,urobi sa ti vetsi ubytok napetia na baterii a tym padom ti znova automatika zacne nabijat bateriu.Nie som si isty ci je to tak ,ale dava to zmysel.
To mne taky napadlo, pak jsem to zavrhnul. Když se na mobilu, notebooku...atd. odpojí nabíjení tak to zařízení jede dál z nabíječy a ne z baterky.
Pri pocitaci by to mohlo byt,ale pri mobilu asi nie.Neviem neskusal som to teraz z novymi mobilmy ale viem ze bez baterky mobil nejde.takze to vyzera ze mobil ide iba na bateriu, a postupne dobija nabijacka bateriu,podla potreby.pocitac ti pojde aj bez baterii,len na nabijacke.
Bez baterky chodily staré mobily, protože v nich byly dost velké vyhlazovací elektolytické kondenzátory, dnes už je tam výrobci nedávají (to by nemohli být mobily tak malé) a tu funkci přebírá baterka, bez ni mobil opravdu nefunguje, ale pokud je nabitá a mobil je na nabíječce tak se baterka nevybíjí. Vybíjí se jen v případě použití slabších nabíječek, moje nabíječka má 800mA, ale pokud si napojím mobil kabelem do USB za účelem internetového připojení tak se baterka nepatrně vybíjí - USB svými 500mA nestačí v plné míře pokrýt provoz mobilu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.