Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení TV z hifi věží.

Od: akr* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, rád bych propojil TV a Hifi věž.
To z toho důvodu že hifi věž je stará (dobře hrající,dobrý zesilovač, zn. SONY) ale nemá CD přehrávač ale chtěl bych si pustit nějaké CD přes TV-dvd přehrávač.

Šlo by to udělat tak že do hifi napíchnu 2x cinch a do TV 2x cinch - tímto to propojím budou poté hrát puštěné mp3 v DVD?

Nebo se to musí propojit pomocí tohodle: alza.cz/... Jack do tv a 2x cinch do hifi!?
Výhodnější by pro mne bylo aby to šlo těma 2x cinch - 2x cinch
Děkuji za případné tipy a rady!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud není DVD součástí TV tak na TV výstupu CINCH nebo SCART se bude nejspíš nacházet audiosignál pouze z TV tuneru...

akr*
hodnocení

Tudíž jen puštěná hudba v TV (tv- programy)?

frantisekpetru*
hodnocení

0x

DVD přehrávač je součástí TV nebo sólo? Pokud sólo, s největší pravděpodobností má svůj CINCH výstup.

P.S: Pokud je přehrávač integrovaný v TV, o jaký typ se jedná?

akr*
hodnocení

Jedná se o DVD přehrávač který je propojen k TV - zakoupen zvlášť!

Potom je na muziku z DVD nejjednodušší zapojit věž do DVD,

frantisekpetru*

Přesně tak, propojit DVD rovnou s věží pomocí CINCH. Televizor potom vůbec nemusíte zapínat.

akr*
hodnocení

Je tam strašně hodně "dírek"(u toho DVD) Do které mám ty cinche zastrčit? Omlouvám se za moje vyjadřování a neodborný popis ale tomuto "oboru" nerozumím.

frantisekpetru*

CINCHe s označením "AUDIO OUT".

červený a bíly OUT

doplněno 27.02.11 10:38:

šervený je pravý kanál a bílí je levý...

frantisekpetru*

nikoliv bílí, ale bílý ;)

Jo jsem si toho vědom *smich*, taky ne šervený, ale červený *zed*

akr*
hodnocení

Tak děkuju všem. Mám to zapojeno 2x aux z hifi vedeno do 2x aux dvd...díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]