Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevím si už rady s autorídiem. Přestalo mi na něm fungovat rádio, CD přehraje bez problému. Konroloval jsem i konektor od antény jestli nevypadnul, ale ten je vpořádku. Už si nevím rady. Místní rádio jsme u nás chytili třeba jen připojením drátu do konektoru antény aautorádia. Ani po připojení drátu do konektroru antény jsem jej nechytil. Nevíte co s tím? Když jsem autorádio přinesl domů a odzkoušel ho doma tak hrálo po připojení drátu místo antény. Když jsem jej dal tpět do auta tak po 3 dnech zase nic nechytnu a konektor je dobře zastrčený. Co teď? Setkal se s tím někdo? Děkuji
Někde uvnitř rádia muže být studený spoj - závady zdroj. :D Mě se teď nedavno projevil studený spoj na audio zřázení po deseti letech používání,
Mas v poriadku autoantenu?Ked ako pises vybrate radio ti hra na kus drotu.Pozri konektor na vstup anteny do radia.Zvykne sa uvolnit kontakt bud na plosnom spoji,alebo treba kliestikami jemne zatlacit tu cast konektora v radii kde sa vsuva "ziva cast anteny".Vyzerra ako taky trojuholnik ohnuty s pliesku,zvykne sa roztiahnut a strati kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.