Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje rádio na autorádiu

Od: leosak odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevím si už rady s autorídiem. Přestalo mi na něm fungovat rádio, CD přehraje bez problému. Konroloval jsem i konektor od antény jestli nevypadnul, ale ten je vpořádku. Už si nevím rady. Místní rádio jsme u nás chytili třeba jen připojením drátu do konektoru antény aautorádia. Ani po připojení drátu do konektroru antény jsem jej nechytil. Nevíte co s tím? Když jsem autorádio přinesl domů a odzkoušel ho doma tak hrálo po připojení drátu místo antény. Když jsem jej dal tpět do auta tak po 3 dnech zase nic nechytnu a konektor je dobře zastrčený. Co teď? Setkal se s tím někdo? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Někde uvnitř rádia muže být studený spoj - závady zdroj. :D Mě se teď nedavno projevil studený spoj na audio zřázení po deseti letech používání,

mkat*
hodnocení

0x

Mas v poriadku autoantenu?Ked ako pises vybrate radio ti hra na kus drotu.Pozri konektor na vstup anteny do radia.Zvykne sa uvolnit kontakt bud na plosnom spoji,alebo treba kliestikami jemne zatlacit tu cast konektora v radii kde sa vsuva "ziva cast anteny".Vyzerra ako taky trojuholnik ohnuty s pliesku,zvykne sa roztiahnut a strati kontakt.

ar*
hodnocení

0x

Leosaku, jaká je tam anténa? Není náhodou aténa s vestavěným zesilovačem a nemáš k anténě "přerušené" napájení?

frantisekpetru*
hodnocení

0x

A během těch tří dnů po vrácení rádia zpět do auta hrálo nebo ne?

leosak
hodnocení

Ano autoradio během 3 dnů normálně hrálo, zkusím jej tedy rozebrat a podívat se na konektor antény. Mám anténu bez zesilovače jak se někdo ptal.

frantisekpetru*

Pak to tedy opravdu vypadá na nějaký špatný kontakt nebo studený spoj.

mkat*
hodnocení

0x

No mozes mat este aj spatny privodny kabel od anteny.niekde prelomeny ,alebo zly kontakt v konektore.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]