Nejste přihlášen/a.
stále mi volá číslo 415425111.Když zvednu,je obsazeno.Prý je to nějaká pochybná firma s telekomunikacemi.Za každé zvednutí telefonu to prý zinkasuje dost peněz.Je to vůbec technicky možné nebo jsou to jen drby?Proč ta pakáž otravuje?
Je to tak,Vy zvednete a oni inkasují.
U novějších telefonů lze použít aplikaci na blokování hovorů,nikdo se Vám nedovolá.A máte pokoj.
Přesně tak. U starších telefonů ho stačí zvednout, zavolat si na svého operátora a číslo zablokovat.
doplněno 26.02.11 12:50:
415425111
Stále mi volá, když zvednu hovor, tak zní obsazený tón, stejně tak když se snažím dovolat zpět. Toto číslo je ve správě firmy GTS NOVERA se sídlem v Hradci Králpvé, Na Brně, v areálu firmy PETROF.
Dne 24.01.2011 se tam přestěhovali a od té doby obtěžují.
Vím to od České Policie.
kdomivola.zjihlavy.cz/...
operátor vám číslo nezablokuje...nedávno jsem řešil podobný problém a Vodafone mi zdělil, že to nejde. Že si to mám zablokovat v telefonu. Měl jsem starý telefon, který tuto funkci nepodporoval. Operátor byl bezradný
Mám také vodafone a s blokací nežádoucích čísel nebyl nikdy problém. Doporučuju změnit operátora
A jste si jistý,že to platí ten,kdo to zvedne nebo jen píšete drby,co jste si přečetl na internetu?Máte to,co tvrdíte,nějak důkazně podložené?Rád bych se dozvěděl,jak jste k tomuto názoru přišel.
Peníze se Vám strhnou v okamžiku,kdy zavoláte zpět.
Při příchozím hovoru,když zvednete sluchátko,je totiž vždy obsazeno.
Omlouvám se za mylnou informaci.
Majitele čísla je možno zjistit také na www.whocallsme.com
doplněno 26.02.11 12:39:A pokud zavoláte zpět,je rovněž obsazeno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.