Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reset telefonu Nokia 5130c-2 XpressMusic jak?

Od: tomasekok* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, telefon (Nokia 5130c-2 XpressMusic) se mi začal od pátku zasekávat,

tím mám namysli, že když jej zapnu a naběhne, není už možné dostat se dál (př. menu)

nebo vyťukat kód pro resetování (*#7370#)

Takhle zaseklý vydrží asi 1min, pak se vypne a bez vytažení baterie jde tenhle ciklus opakovat.

Při zadávání pin kódu je ještě vše v pořádku... (dá se regulovat hlasitost či vytočit tísňovou linku).

V telefonu mám ještě pár kontaktů o které nechci přijít, jinak bych už vyzkoušel reinstal.

Při připojení k pc jede do té doby, něž z něj pcsuite začne tahat kontakty či jiná data a pak se opět vypne.

Neznáte někdo zkratku pro resetování při startu? Našel jsem něco ve smyslu při startu podržet

tlačítko 1 a 2 ale žadnou změnu jsem neshledal.

Předem děkuju! :)

Reset telefonu Nokia 5130c-2 XpressMusic jak?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus ještě jeden resetovací kod: *#7780#

Kdyby to nepomohlo, můžeš ještě zkusit znovu přehrár firmware telefonu. Pak již zbývá jen servis.

tomasekok*
hodnocení

Problém je v tom, že nemám šanci něco nacvakat... víš... :( ale díky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]