Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB flash

Od: martina22* odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer můžete mi někdo poradit,mám televizi Samsung a pořídila jsem si USB flash 8GB ale film nejde v televizi spustit co s tím

byl ve formátu avi jiné formátování?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Dobrý den.Samsung LE 37 B 550 dokáže přes USB 2.0 přečíst JPEG a MP3. digizone.cz/...

jirbar*

Zajímavá recenze. Píší, že USB nemá. Jeden zákazník píše, že má a dokonce prý po drobné úpravě (kterou pochopitelně nezveřejnil) taky umí AVI.

zajixxx*
hodnocení

0x

Jestli se disk na tv zobrazil, tak to bude formátem , ve kterém ten film je ...mrkni na net ( manuál) a tam to bude jistě napsáno, ale zaráží mne že to avi nebere...jinag televizí samsung jsou snad tisíce *cteni*

martina22*
hodnocení

Je to Samsung LE 37 B 550

zajixxx*
hodnocení

0x

Podporuje formát MPEG 4

AVI je formát MPEG 4, ale záleží také na velikosti rozlišení a pak kodeku, který TV třeba neumí!

hodnocení

0x

Dobrý den, jak zde bylo uvedeno TV asi nepodporuje/nepřehrává avi soubory přes USB 2.0. Pro vaši informaci i soubor avi není jeden jako druhý, každý může být formátován jimýn způsobem/kodekem a pak jeden v přehrávači jde a druhý nejde podle toho jestli přehrávač umí ten či onen kodek přečíst. A to dělá na příklda mě dvd přehrávač. V zásadě to tu také bylo i uvedeno jiným přispívatelem výše.

hodnocení

0x

Takže na tom televizoru si pouze přes USB prohlédnete fotky a přehrajete písníčky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]