Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopirovani kontaktu - je to spravne?

Od: ricif odpovědí: 3 změna:

Zdravim mam telefon sony ericsson x 10 mini a uz jsem trikrat zkopiroval kontakty na sim a ze sim zpatky do telefonu. Zajimalo by me proc mi pri jednom kopirovani tlefon ukazuje ze kopiruje na sim 145 kontaktu a ze sim do telefonu 146 kontaktu kontakty ze sim jsem smazal a zkusil znovu na sim mi telefon ukazoval ze kopiruje 142 kontaktu a ze sim do telefonu opet 146 kontaktu a potreti na sim 142 a do telefonu 147. Pritom tech kontaktu co se mi zkopirujou ze sim do telefonu jsem mel pokazde stejne. Nechapu. Je to nejaka zavada nebo muzu byt v klidu?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

No, pokud se Vám žádný kontakt neztratil, tak můžete být v klidu.

ricif
hodnocení

Nn zdany kontakt se neztratil ale prijde mi to divny ze na simku se jich zkopiruje 142 a pak mobil pise ze jich kopiruje do telefonu 146 a zkopiruje se jich jenom tech 142

ricif
hodnocení

Tak uz jsem na to prisel nektere kontakty se totiz zkopiruji dvakrat nevite proc?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]