Mám namontovaný set-top box klasic síto, zes.Philips, sígnál 80%/kvalita 100% (bez zkreslení) a přesto se mi NOVA (25K) neustále zasekává (zamrzne a hned zase běží). Signál je kvalitní na obou Kanálech 25 i 46 a nekolísá. Může mi někdo říct čím asi by to bylo?..je to u cesty, ale myslím že projíždějící auta na to vliv nemají..může to být zesilovačem, který třeba zakmitává, ale na bargrafu se to neprojevuje?..vyzkoušel jsem již dva setboxy a pořád stejné výsledky..nebo to NOVA dělá takhle normálně?..má někdo zkušenost?...zasekává se to někdy i Vás?..možná je to i na jiných kanálech, ale jelikož se sledovala nejvíc Nova tak je to pozorováno tam...Nebo je lépe třeba zesilovač úplně vyhodit?Děkuji za Vaše rady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.