Nejste přihlášen/a.
Jak je to s tím novým Iphone 4? Furt mu vypadává ten signál, když ho budu držet v ruce nebo to mistři v Applu už spravili? Popřípadě jestli by se tu našel někdo, kdo ho má a ví, jak to s tímto telefonem je...
No od Applu bych mobil a drobnou elektroniku v životě nebral, protože nemám s nimi dobré zkušenosti. Toť můj názor.
Přítelkyně měla 3G bez problému od vydání do teď. Iphone 4 teprve týden, ale také bez problému zatím. Mě osobně to příjde hodně peněz za málo slávy. Telefon je přechválen a za míň peněz lze pořídit lepší telefon. Stačí se podívat na žebříček www.mobilmania.cz
To se ale všeobecně ví, jakýkoliv Apple produkt je předražen a poskytuje za hodně peněz relativně málo muziky, to je zboží jenom pro jejich fanoušky, běžný uživatel si pořídí jinou značku, která mu spravidla poskytne více
Iphona 4 mám cca. 4měsíce. Ne že bych byl tak zapáleným fanouškem, ale dostal jsem ho darem. Musím uznat, že za cenu, kterou stál v dobu koupě, ale v podtatě i nyní, je spousta mnohem lepších telefonů nabízejících mnoho lepších funkcí, navíc u Iphone pokud se do něj chce něco nahrát, musí se přes aplikaci iTunes a to mi přijde jako hodně hloupé. Ovšem v otázce "dizajnu" si myslím, že nemá konkurenci.
Nicméně otázka zněla jak to vypadá se signálem. Ano, pokud chytnete telefon tak jak se nemá(přes ty spodní spoje) tak se sníží kvalita signálu. Ale při klasickém telefonování se mi ještě nestalo, že by mi signál vypadl. Mám přibližně okolo 40 telefonátů denně a místo, kde pracuji není pokryto nejkvalitnějším signálem.
A user bena odborník na apple nezklamal...
Pokud jde od signal jde o snížení pokud se správně chytne nicméně to samé platí u nokie 3310 jen je třeba vědět kde tu ruku dát... v čr nikdo oficiálně nereklamoval jako v USA...jednak zde lidi nejsou tupouni, za druhé máme o něco kvalitnější sítě a za třetí 99% problémů signálu v USA řešili pisálci z tiskovin typu blesk anebo závistivci v diskuzích kteří jsou nejspíš i zde na poradně..
Jinač pokud jsou finance je budoucí majitel seznámen s tím že pokud bude chtít tak bude používat itunes pro větší pohodlí při správě telefonu tak bych do toho šel čehun co hledá katalogový 6ti gigový CPU a nevidí nikdy neuvěří...
Jinak člověk co ti řekne že to stojí 20 a je to o činem ví jen to co řekl a nic víc..doporučím koupit
Posledním dvěma formulacím dost jasně nerozumím. Mohl by jsi prosím blíže specifikovat?
Jinač pokud jsou finance je budoucí majitel seznámen s tím že pokud bude chtít tak bude používat itunes pro větší pohodlí při správě telefonu tak bych do toho šel čehun co hledá katalogový 6ti gigový CPU a nevidí nikdy neuvěří...
Jinak člověk co ti řekne že to stojí 20 a je to o činem ví jen to co řekl a nic víc..doporučím koupit
Pokud na mobil máš jdi a kup ho. Neposlouchej řeči že je to šunt.
Apple produkt má obrovskou výhodou kterou skoro nikdo při koupi netuší za rok ho prodáš za obrovskou sumu, takovou nokii prodáš s bádou za polovinu ceny to se ti u apple stát nemůže..
Doporučím ti zajít do ofociální appleprodejny istyle tam říct že chceš iphona at ti ukáží co a jak umí a co neumí a co asi bude podmínka při jeho uživání, ve výsledku doporučím i v istyle koupit, pokud člověk kupuje v istyle připadá si opravdu jako zákazník a ne jako otrava co zase něco chce... ono ten istyle zodpoví kupu dotazů...a o něco lépe.
A požádej je i o to jak funguje v iphonu masstorage(není to co znáš z flashky)..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.