Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta obrazu

Od: pifl* odpovědí: 9 změna:

Čím to je,že mi třeba týden jde obraz v pořádku a pak z ničeho nic na několik dní obraz zmizí.Při tom sílu i kvalitu signálu to ukazuje stále velmi dobrou,ale ukazuje to kanál je kódovaný nebo nepodporován.Kde je problém?

doplněno 01.01.13 12:04:

Karta mi platí do půli srpna 2013

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ne všechny kanály jsou volně přístupné. Pokud to píše, že je kanál kódovaný, zřejmě provozovatel tento kanál zakódoval. Samozřjmě něco málo z problému souvisí nejspíš i se zařízením jež použiváte a o němž tu není nic napsáno. Mj. není karta jako karta.

pifl*
hodnocení

Kartu na sky sport Italy a sky calcio mi přivezl syn,je podivné,že někdy funguje a někdy ne.

kamill*
hodnocení

2x

kde je problem? problem je v tom ,že ste neseriozny tazatel a neinformujete ,že výpadok je na družici Hot bird 13,2 E a nie na Astre 3 .Neoplati sa stratit slovo pre vas

doplněno 01.01.13 21:41:

Nie je potrebné informovat o mene družice ,ak sa jedná o tú najsledovanejšiu v našich republikách =astra 3 =23,5E.Vy ale máte výpadok na družici 13,0E s talianskym plateným programom a preto to musíte ujasnit ihned ,inak uvádzate radcov do omylu. Platenú kartu by ste mali mat vloženú do dekoderu zn. Videoguard ,alebo Nagravision 3 podla operátora a nie do prijímača s dekoderom Irdeto -crypto .Pravdepodobne vám idu iba kanále ,ktoré sú 5x denne volné a zvyšok zakódované.Aký máte dekóder v šachte?

pifl*
hodnocení

To se omlouvám,nevěděl jsem,že mám udat které družice se to týká.Astru 3 jsem neudával.Tak mi to promiňte.

pifl*
hodnocení

Já jsem to přesně nehlídal,jestli to vypadávalo dopoledne,odpoledne či večer.Dekodér mám zřejmě crypto works,ale nevím to jistě ,jsem laik.

kamill*

Asi nerozumiete presne mojej inf ,že vám ide iba kanál ktorý je počas dňa 5x nekodovaný a zvyšok dňa má kodovanie .Taliani svoje televízne noviny ,svoje sútaže nekódujú ,ale aj krátky americky film zakoduju ihned -to je ich ochrana práv amerického filmu Karta Sky Italia -platená nebude spolupracovat s dekoderom crypto, ani Irdeto ,potrebujete iný dekoder -napísal som ho.

pifl*
hodnocení

Jak už jsem psal,jsem laik.Kde se dá pořídit dekodér Videoguard či Nagravision a kolik asi stojí.Aby to ještě stálo zato.A děkuji za Vaši ochotu a trpělivost.

kamill*
hodnocení

0x

Kamenné satel. predajne ponúkajú dekoder a kartu pre cudzinu ako set ,aby bola zaručená spolupráca aj s prijímačom.Zoberte preto váš prijimač na odskúšanie vhodného dekoderu a vašu Sky kartu a kúpte iba dekoder ,ktorý bude spolupracovat . Predpoklad je ,že prijimač má miesto pre vloženie dekodera .cena setu cca 115 E -dekoder polovicu

tvsatnitra.sk/...

pifl*
hodnocení

Moc děkuji za informace a ochotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]