Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytahnout buben u pracky

Od: mikiki* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda.li nemá někdo zkušenost vytáhnout buben z pračky,která má horní plnění.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Vážený, trocha přemýšlení, musí se to celé oddeklovat, pak se dostat na boční armatury, povolíte, roztáhnete...

mikiki*
hodnocení

Děkuji mnohokrát :D

hodnocení

0x

Zdravím , buben jsem tedy z pračky ještě nevyndaval ale jednou jsem zapoměl v košily foukací harmoniku a vyndal jsem ji normálně s prádlem.

Harmoniku..a to ještě mělo cenu vytahovat? :D

magdon*

Proč ne? Já v kapse džín vypral na 60 stupnů flešdisk*ee*. Rozebral jsem ho, vydrbal pod tekoucí vodou zubním kartáčkem, opláchl lihem, propláchl destilovanou vodou a nechal důkladně vyschnout. Funguje dodnes*palec* a je to skoro 3 roky. Ani data se neztratila.

No trochu špatné pořadí - nejdřív voda, pak destilka a nakonec líh. Ta destilka je skoro zbytečná a líh vždy nakonec. Líh do sebe pojme vodu a usnadní rychlejší vysušení ;) .

magdon*

No jo, asi jo*jasne*. Už je to dávno...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]