Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
před týdnem jsem si objednal sluchátka z Anglie
zaplatil jsem to přes paypal, a dnes mi zboží přišlo .. ale místo peckových sluchátek mi přišli špuntové ..
viz obr. sklad.obrazku.cz/...
a chtěl bych zboží reklamovat a vrátit peníze. Proto vás prosím o radu jak postupovat? Jelikož moje znalost angličtiny je na úrovni začátečníka , chtěl bych od vás pomoci zformulovat email s reklamací pokud by mi někdo pomohl byl bych rád
děkuji za odpověd
Dobrý den. A co takhle zkusit některý z webových překladačů? Např. Google jeden takový nabízí a překládá i celé věty. Jste-li na úrovni začátečníka, tak by to mohlo být určité řešení pro vás, protože aspoň trochu budete vědět, co vám to přeložilo a jestli to dává smysl. Dívala jsem se na ten váš odkaz a oni tam píšou, že obrázek má pouze informativní charakter. Jste si jistý, že jste si objednával pecky a ne špunty? Dále je na zváženou, jestli se reklamace do zahraničí vůbec oplatí, určitě budete muset hradit poštovné tam, když budete zboží vracet. A nemáte nikde jistotu, že vám reklamaci uznají a peníze vrátí. Nejste-li se zbožím spokojen, což takhle ho nabídnout někomu k odkoupení? Třebas přes web?
Probůh proč kupuješ tak předražený hnus..
Kupuj raději dealextreme.com
Pár reklamací a všechny v klidu, zboží vždy přišlo popř. jsem dostal zoět penízky a ta sluchátka z obrázku stojí na DX tak dolar..navíc poštovné neplatíš..platí ho myslím ten šhop a zákony v zemi takže cokoli objednáš je za frééé..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.