Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nalomené sluchátka Scullcandy

Od: sasha odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, mám rok staré sluhátka Scullcandy, stály dva tisíce ale nemůžu najít záruční list, tak nevím kam se obrátit. Je to typ Skullcandy Ti Chick Pink a nalomil se mi plast tam, kde sluchátka vyjíždí, aby se nastavily na velikost hlavy.

Nevím jestli značka Scullcandy poskytuje servis jako značka KOSS - doživotní záruka. A jestli ne, na koho, nebo kam se obrátit, kdo by mi to mohl opravit - KVALITNĚ.

Přeci jenom stály dost peněz a jsem proto dost naštvaná - dávala jsem si na ně pozor, nosila je v obalu a najednou je nasadím na hlavu a křup..

Děkuji za případné rady!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Firma poskytuje doživotní záruku. Pro více informací se budeš muset na jejich stránkách zaregistrovat. Ale za pokus to určitě stojí:

eu.skullcandy.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]